/Braila/Dealer auto

Eurocar

Calea Călărașilor 312, Brăila 810440, România

Eurocar
Dealer auto
4.2
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WQV+WF Brăila, România
+40 239 622 669
euro-car.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DG
DG2 ani în urmă
Serioși.
Serafin Mija
Serafin Mija2 ani în urmă
A fost foarte bine. Am fost servit excelent.Multumesc firmei EUROCAR.
Dennis Teodorescu
Dennis Teodorescu5 ani în urmă
Am avut o singura interactiune cu acest service, ocazie cu care mi-au lasat o impresie foarte buna.
Manea Ionut
Manea Ionut6 ani în urmă
Sa ceri 900 de lei pentru un schimb de ambreiaj și 4 rulmenți la un focus 1.în condițiile în care la alte service-uri mi-au cerut pana în 600 de lei.
Nu știu cum se calculează manopera la băieții ăștia dar sunt foarte scumpi
Andreea Deza
Andreea Deza2 ani în urmă
am fost cu un volkswagen cc 2016,pentru schimbarea unei bujii,totu în regulă mi-a schimbato.am dus-o luni, iar marți la prânz a fost gata datorită serviciului meu i-am anunțat că vin miercuri dimineață să o iau.ei mi-au scos mașina și mi-a dat-o pe vizavi la vre-o 150m. când m-am dus la masina am gasit grila din față sparta, m-am dus la ei ,ma pus să vin a 2 a zi ca nu au timp sa se uite ,a 2a zi bineînțeles că au negat, ca asa a fost sau am spart-o eu ulterior, după multă tiganeala imi spune ca imi da grilă dar cu condiția să mi-o montez eu ca ei nu montează așa ceva 😂.bun ,sun să mă interesez de montaj, ce să credeți mă costă montajul 1000 de lei. P.S:nu recomand, le lasi mașina în service și ei ti-o duc cine stie pe unde, să faca proces verbal la primire și predare. am dat la reparație 400 de lei și am ieșit în paguba cu 1000 în condiția ca mi-au dat grilă ca altfel mă scobeam de 2300 de lei.
Gabriel Cristian Anghelescu
Gabriel Cristian Anghelescu2 ani în urmă
Inca de la intrare te intampina un gretos si cu o plictisita, iti spun din start ca ei nu au timp ca totul este ocupat, nici macar un mecanic nu pot 'deranja' sa vina sa ii spui problema personal, daca de la intrare esti intampinat asa, cu siguranta si pe parcursul reparatiilor esti privit de sus.
Marius B
Marius B2 ani în urmă
Acum o ora am fost cu un Renault Megane 2 cu o pierdere de ulei la motor sa o remediez sau măcar sa constate pe unde pierde uleiul și îmi spun ca ei nu fac asa ceva deoarece este costisitor și domnul se la recepție îmi recomanda sa schimb motorul cu toate ca eu ii spun ca plătesc sa remediez acea pierde. Aceasta este a doua vizita la acest service la care am primit un răspuns care dovedește ca aici nu este un service la care sa mai revin vreodată. În cea ce ma privește pe mine nu voi recomanda acest atelier nimănui.
Violeta prichici
Violeta prichici2 ani în urmă
Seriozitate, promptitudine, preturi bune! Un service ok.
Locații recomandate