/Bistrita nasaud/Dealer auto

EXPRESS MOTORS

Drumul Cetății 23, Bistrița, România

EXPRESS MOTORS
Dealer auto
4.4
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FXW+53 Bistrița, România
+40 263 235 958
opelbistrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin
Catalin2 ani în urmă
Din pacate nu pot sa recomand, nu prea exista implicare in identificarea si solutionarea problemelor..anul trecut in decembrie am facut o revizie completa (toate filtrele + schimbare ulei) in aceeasi dimineata inainte sa las masina in service am avut o eroare in bord "service vehicle soon" eroare care se manifesta doar prin pornirea la rece.. am lasat masina in service dimineata la ora 8 pentru o verificare completa + revizie full, spre surprinderea mea in aceeasi zi dupa ce am achitat factura si ridicat masina primul mesaj din bord a fost "service vehicle soon"...practic a fost nevoie de o a2a intrare in service pentru identificarea si repararea unei bujii arse (nu mi se pare normal ca a trebuit sa specific eu in mod direct verificarea istoricului de erori in bord pentru identificarea acestei probleme..) in conditiile in care eu am solicitat o revizie/verificare completa. Dupa 3-4 luni m-am intors in service pentru schimbarea anvelopelor pe aceeasi janta din vara in allseason.. timpul de asteptare pentru aceasta procedura aparent simpla a fost de 2 ore in conditiile in care nu era altcineva inaintea mea.. pe langa timpul de asteptare in urma interventiei am identificat si urme de zgarieturi si uzura pe jante cauzate de catre ventuzele folosite pentru indepartarea anvelopelor... La finalul anului curent pe data de 24.11.2021 m-am intors in service unde am solicitat un schimb de ulei+filtru si am mentionat un sunet ca de compresor la fiecare pornire.. dupa cateva ore am fost instintat ca s-a identificat sunetul si solutionat prin "repozitionarea unui cablu din timonerie" dupa preluarea masinii si achitarea facturii masina s-a prezentat exact asa cum s-a lasat, cu persistenta zgomotului la pornire mentionat mai sus, un defect imposibil de ratat care persista si se aude la aproape fiecare pornire, defect facturat si lasat nesolutionat fara nici cea mai mica implicare de rezolvare . A4a ora nu o sa mai revin si nu recomand nimanui acest service care nu merita titlul de reprezentanta Opel, total dezamagit. Opel Astra K 1.6 BiTurbo
Dorin Melinte
Dorin Melinte2 ani în urmă
FOARTE PROST, EU AM STAT CU MASINA LA REVIZIE 5 ORE ,NU VA RECOMAND!!!
Zoltan Gross
Zoltan Gross2 ani în urmă
Comanda de piese putea să fie mai bine aleasa,cu mai mult profesionalism.Manopera de montaj a fost corect executat.
Giorgio677
Giorgio6774 ani în urmă
Am dorit activarea unui cod (vcr ) care se poate activa numai la reprezentanta,dar raspunsul celui de la reprezentanta m-a lasat fara cuvinte. Voiam sa montez o camera pe marsarier.Pt asta aveam nevoie de activare.Au spus ca nu se poate numai daca monteaza ei.Dupa mai multe discutii mi-a spus ca nu pot ptr ca nu au cursuri de specializare .
Lucian Creosteanu
Lucian Creosteanu4 ani în urmă
Personal profesionist, care face tot efortul pentru rezolvarea tuturor problemelor clienților. Servicii impecabile, cu raport pret/ calitate foarte bun.
KL
KL5 ani în urmă
Un service BMW profesional cu un personal A++++. Am venit din Bucuresti sa repar masina aici si am ramas extrem de surprins de profesionalismul lor.
Nici nu exista termen de comparatie intre acest service si tiganiile din Bucuresti gen "BimmerService", "APB" sau "Automobile Bavaria".
Un raport calitate / pret exceptional, iar personalul serviceulului este extraordinar.
Va multumesc pentru profesionalismul acordat.
C
Ovyy ICE
Ovyy ICE2 ani în urmă
Calitate si pret exceptional! Oameni de nota 10!!!
Laurentiu pop
Laurentiu pop2 ani în urmă
Nu mă așteptam, dar am dat acolo de niște Oameni. M-au scos ditr-un mare impas. Alte cuvinte ar fi de prisos.
Locații recomandate