/Bistrita nasaud/Dealer auto

Lutz Automobile

Cart. Unirea, 462, DN17, Bistrița 420005, România

Lutz Automobile
Dealer auto
3.6
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFV+X7 Bistrița, România
+40 745 639 000
automobilelutz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilsemcamsrl ilsemcam
Ilsemcamsrl ilsemcam2 ani în urmă
Nu era decât o doamnă, și nu am putut vedea mai bine mașină..
Tudor Baldean
Tudor Baldean4 ani în urmă
O firma care se ocupa doar cu șmecherii și cu țepe. Prețurile sunt peste prețul pieței, am dus masina la ei pentru reparație și am scos-o după 4 luni fără sa faca ceva la ea!
Pe clienți ii tratează ca pe ultimii oameni!
Andrei M
Andrei M4 ani în urmă
Aceasta este cea mai proastă firmă de vânzări auto. Majoritatea mașinilor au defecte ascunse și kilometri dați înapoi. De asemenea service-ul este de o calitate josnică, cunosc zeci de persoane care au apelat la această firmă și au luat țeapă! Nu recomand din tot sufletul!
Byco byco7
Byco byco74 ani în urmă
Am apelat la servicile acestei companii din Bistrita si am fost taxat de 3 ori mai mult decat pretul pietei ..... cand am cerut explicatii mi-au vorbit urat si au continuat sa o tina pe a lor ca defapt ala e pretul real .... foarte DEZAMAGITOR !!!
Alexandru Boldis
Alexandru Boldis4 ani în urmă
Eu am luat 2 masini profesionisti urmeza sa mai iau una .Respect pentru firma
Odeh Nael
Odeh Nael5 ani în urmă
Nu recomand. Am fost sa ne uitam dupa o masina si am fost acostati de o "doamna" ce lucra acolo pe un ton nu doar neprofesional... Am fostvtratati ca si cum venisem la furat. Se vorbeste cu potentialii clienti la per tu si pe u ton evident iritat de prezenta acestora. Am cerut sa vorbim cu un superior si drept raspuns ni s-a recomandat sa ne vedem de drum. O experienta foarte neplacuta. Desi vazusem un autovehicul ce ne interesa am preferat sa cautam in alta parte.
*Grig M
*Grig M5 ani în urmă
Lutz Automobile cînd am intrat pe poarta lor mi s-au parut o societate profesionala dar m-am înselat Am spălat mașina exterior-interior și mi-au luat ***lei ptr nimic .
Am plecat cu mașina tot murdară
Am cerut explicați si mi-au raspuns puțin profesional si cu arogantă (ex:noi nu atingem ca daca dereglam ceva ...) si mi-au lasat tot asa masina. Inloc de ceară a dat cu ceva produs pentru geamuri ca sa faca spuma ,a crezut ca nu ma prind de prosteala lor , a aspirat foarte putin interiorul masinii iar cand i am aratat praful pe bord a zis ca nu este inclus in serviciu, nu a sters geamurile.....dupa care mi-a spus ca masina este gata. Am cerut sa vb cu responsabilul sau seful ,au zis ca sun ei ,ca pot comunica orice neplacere tot lor.. Nu recomand am ramas foarte dezamăgit .
Bechis
Bechis2 ani în urmă
Servici și personal de nota 10
Băieți de încredere recomand!!!
Locații recomandate