/Sibiu/Croitor

De IONESCU

Strada Constantin Noica nr. 18, Sibiu 550169, România

De IONESCU
Croitor
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5R4+WJ Sibiu, România
+40 746 808 605
deionescu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula Elena Cojocaru
Paula Elena Cojocaru2 ani în urmă
O mica afacere de familie, care si-a dorit sa reinvie si sa conserve traditia in industria textila, readucand in prim plan un material care, pe nedrept si-a pierdut popularitatea, canepa. Candva folosita la orice, de la imbracaminte, la panouri pentru pictura (cuvantul canvas, vine de la canepa), pana la panze de corabie, obiecte decorative si multe altele, in timp inlocuita cu materiale mai ieftine si mai usor accesibile. Cat despre produsele lor: Calitate exceptionala. Atentie deosebita la detalii si la selectionarea materialului. Design elegant, functional si modern. Am cumparat in mai multe randuri de la ei si o sa o mai facem, pentru ca merita. Si nu doar pentru produse, ci si pentru calitatea serviciilor, care e ireprosabila.
Paula & Serban
Manuela Magurean
Manuela Magurean2 ani în urmă
Recomand cu incredere DeIonescu! Am comandat o pereche de pantaloni scurti cargo si o jacheta pentru a le oferi cadou. Desi alegerea a fost facuta tocmai pentru materialul de calitate folosit, canepa, toata experienta de la comunicarea initiala, prezentare, pachet, continut, pana la produsul final in sine au depasit asteptarile. Nu ezitati sa descoperiti singuri produsele lor, lasati-va surprinsi si mai apoi apreciati acest serviciu ireprosabil. Chiar s-au gandit la tot! Multumesc, DeIonescu!
Razvan Badila
Razvan Badila2 ani în urmă
@deionescu este despre cânepă. Despre cum transformi această plantă controversată în piese vestimentare impecabile. Un proces superb. Un proiect fără de cusur. Tu ai purtat vreodată o piesă semnată De IONESCU? Este un feeling aparte. Crede-mă!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Este a doua oară când comand de la De IONESCU. Amabilitatea, profesionalismul și o căldură familială sunt doar câteva dintre lucrurile cu care am fost întâmpinat. În ceea ce privește produsele, pot să spun că depășesc din punct de vedere al materialelor și a execuției multe brand-uri "de firmă". Nu în ultimul rând, produsul este unul românesc, astfel că se menține în viață meșteșugul autohton, iar fiecare haină pare să-și spună povestea.
Mihai Stefan Muresan
Mihai Stefan Muresan2 ani în urmă
Toate tinutele semnate "De IONESCU" sunt extrem de creative, si calitative!
RECOMAND!
Victor Diaconescu
Victor Diaconescu3 ani în urmă
1. Am cumparat o geaca culoare naturala. Imi place. Tesatura este placuta la atingere. Croiala facuta bine, cusaturile ingrijite, se vede intentia de a transmite dragostea pentru ceea ce fac. Bravo! Va doresc putere sa continuati cu perseverenta creatorului care iubeste lucrul sau.
2. De aceasta data, am vrut o pereche de pantaloni. Am avut o "corespondenta" prin care m-am simtit in atelierul de creatie. Au fost precizate toate elemenele, dimensiuni, buzunare.... se simtea grija si dragostea celui care lucreaza cu pasiune. Astazi am primit pantalonii. Sunt ff frumosi. Imi plac. Sunt conform discutiei purtate. Ma bucur ca am acum acesti pantaloni. Multumesc
Cu stima, Victor , Iasi
Cristian Ionut Dragan
Cristian Ionut Dragan2 ani în urmă
Recomand cu mare caldura si cu mare incredere produsele DeIonescu. Veti ramane surprinsi de calitatea si durabilitatea tesaturilor de canepa, dar si de toata experienta cumpararii acestor produse. Ofer aceste 5 stele pentru calitate, promptitudine, comunicare si sustenabilitatea mediului inconjurator.
Coiciu Madalin
Coiciu Madalin2 ani în urmă
Produse de foarte buna calitate, customer service ireproșabil ceea ce ma îndeamnă să recomand acest brand tuturor celor care doresc sa iasa din tipar susținând un brand 100% romanesc. Pe mine m-ati castigat ca si client. Mult succes in continuare!
Locații recomandate