/Maramures/Croitor

ANGELA Spalatorie Curatatorie Croitorie

Vivo Mall, str. Victoriei 73, Baia Mare 430122, România

ANGELA Spalatorie Curatatorie Croitorie
Croitor
3.6
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4W+HQ Baia Mare, România
+40 262 229 942
angelaspalatorie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Rodica cotet
Rodica cotet2 ani în urmă
Ar trebui scos cuvântul "croitorie" și inlocuit cu "reparații simple" . Azi am fost pentru o modificare si mi s-a spus ca este prea mult de lucru și că așa ceva nu face. Scurt. Fără explicații. Este clar că nu stia ce are de facut. Nici nu am apucat bine sa ma dezmeticesc. Am intrebat-o dacă mergând la coafură i s-a spus vreodată ca nu poate sa o coafeze ca este prea mult de lucru. Mi-a spus ca este altceva. Pardon! Mi s-a parut o atitudine aroganta , total lipsita de profesionalism. A incercat sa se scuze... Ca de fapt nu o poate face repede, in conditiile in care eu nu am intrebat nici cand e gata, nici cat costa. Am fost apoi la Valerie-Outlet Atelier Croitorie. Doamna este o profesionistă . Salopeta va fi gata saptamana aceasta. De fapt nu este deloc mult de modificat, dar trebuie sa cunoști meserie si să-ți respecti meseria. In concluzie, nu oricine coase un tiv se numeste croitor.
Dany andor
Dany andor2 ani în urmă
Doamna de la Recepție foarte aroganta.. îți Strici ziua numai când o vezi ce figuri are si cum vorbește!! Sunt atâtea curățătorii in oraș evitați aa va stricați ziua cu o baba !!
Encore
Encore2 ani în urmă
Am scos o rochie de mireasa de la curatat, si la suma de 250 lei sincer, ma asteptam sa fie calcata...este in ultimul hal...!!!
Erika Vicsai
Erika Vicsai2 ani în urmă
Am dus o pătură plusata la curățat si am primit-o deteriorată. Culorile sau sters si nu mai este moale la atingere, si-a pierdut plusul. Nu recomand pentru curățarea păturilor plusate.
Balasfi Vlad
Balasfi Vlad4 ani în urmă
Buna ziua,

Nu recomand nici macar sa intrati inauntru!
Atitudinea doamnei de la receptie este groaznica!
A repetat de 10 ori ca ea nu raspunde de cum va arata rochia de mireasa dupa ce o iau de la ei pentru ca nu are eticheta de compozitie! Am sunat la creatoarea rochiei la atelier si intradevar au uitat sa o ataseze, dar doamna de la croitorie a zis exact cum trebuie spalata! Am rugat-o pe doamna de la receptie sa noteze pe bon! Ea tot a repetat ca nu poate raspunde de cum va arata rochia pentru ca nu are bon!

Am renuntat si am luat lucrurile si am plecat!
Atitudinea a fost GROAZNICA - nu recomand!

Multumesc
Ancuta Balasfi
Andrea Olteanu
Andrea Olteanu4 ani în urmă
Curățătoria ar merita 0 stele, nu 1 stea! Am avut parte de servicii foarte proaste din partea lor. Nu doar pentru rochițele de mireasă este de evitat să apelați la această curățătorie ci și în cazul rochițelor obișnuite puteti întâmpina probleme deoarece calitatea serviciului lasă mult de dorit!
Experiența mea: Am lăsat o rochiță la curățare chimică, serviciu pentru care am plătit 45 de lei, iar la preluare rochița era la fel de murdară ca în primă fază!
Fără explicații și fără înapoierea banilor sau a bonului de la doamna cu o atitudine foarte neagreabilă de altfel.
Liuta Orha
Liuta Orha2 ani în urmă
Am fost sa las o cuvertura de pat si mi au patat o cu stropi de pasta de pix,clar ca nu au recunoscut nimic,povestea e cam lunga ce vreau sa spun este ca doamnele care m au primit pe mine sint foarte agresive in vorbire ,va spun serviciul este dezastru ,in caz ca doriti sa apelati as zice Nuuuuuu,sub nici o forma aici,sper in sufletul lor doamnele sa simta stropii albastri pe o cuvertura ,care trebuia doar clatita si uscata,am platit 40 de lei ptr stropi si a trebuit sa mi rez.singura curatarea acasa,dar final fericit ptr mine petele au iesit,eu sint de felul meu o luptatoare,clar ca nu mai apelez la serviciul lor.
Daniel Filip
Daniel Filip2 ani în urmă
Aroganta maxima,profesionalism 0,ce sa mai zici de seviciul prestat.bani luati fe pomana.
Locații recomandate