/Giurgiu/Croitor

Victoriei

Calea Victoriei 1-5, București 030021, România

Victoriei
Croitor
4.2
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JW+7M București, România
+40 722 361 658
croitorie-tailor.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roibu Mihai
Roibu Mihai5 ani în urmă
Sunt multumit de calitatea serviciilor. Rochia de mireasa a sotiei a fost conform cerintelor si a fost executata la timp desi am cerut modificari fata de comanda initiala. Raport bun calitate-pret
Tiberiu Ciorăscu
Tiberiu Ciorăscu5 ani în urmă
Foarte scump si lucrari de foarte proasta calitate! Nu recomand!
Ionescu Patricia
Ionescu Patricia5 ani în urmă
O croitorie cum rar intalnesti! Calitatea,experienta,seriozitatea si caldura cu care sunt primti clientii este una deosebita! Recomand cu toata increderea!
Marius Sanda
Marius Sanda5 ani în urmă
Preț exorbitant de mare si din 2 rochii, una a gresit-o de 3 ori si in continuare e neuniforma, iar pe cealalta a scurtat-o prea putin, refuzand s.o faca fara 50 de lei suplimentar.
Io Nela
Io Nela5 ani în urmă
Scurtat din umar sacou ...impecabil. ..retusari rochie de ocazie la fix...pret ca de Calea Victoriei acceptabil ca doar este Calea Victoriei...amabilitate si punctualitate...siii...multa clientela din lumea buna
Adiadrian17 giovani
Adiadrian17 giovani5 ani în urmă
Se lucreaza repede si au preturi foarte acesibile pentru orice buzunar
Nizamettin Ercin
Nizamettin Ercin5 ani în urmă
Foarte multumit si repede si calitate si si si
Elena Ivan
Elena Ivan5 ani în urmă
Am avut o problemacu rochia pe care urma sa o port in ziua nuntii mele.Am mers la o croitorie din Bucuresti pentru a modifica lungimea rochiei si stramtarea acesteia.Cu 3 zile inainte de ziua nuntii,am fost la ultima proba a rochiei.Am descoperit ca era retusata gresit.Eram panicata si eu si sotul meu si nu stiam cum sa rezolvam aceasta problema .Eram in panica de timp si nu stiam la cine sa mergem sau cum sa facem.O prietena mi-a recomandat acesta croitorie spunandu-mi sa incerc fiindca este un croitor seriossi de incredere. Am ajuns la aceasta croitorie.I-am spus situtia domnului croitor (croitoria era plina de rochii de ocazie ) si acesta a spus ca va incerca sa termine rochia pana ziua urmatoare.Am fost surprinsa placut de aceasta seriozitate,experienta.
Recomand cu toata increderea aceasta croitorie!Cu ajutorul acestui domn croitor rochia mea a iesit exceptional si nunta mea a fost una de neuitat!
Locații recomandate