/Bucuresti/Croitor

Croitorie sector 2 retus spalatorie curatatorie haine Agua

Șoseaua Pantelimon 101, București, România

Croitorie sector 2 retus spalatorie curatatorie haine Agua
Croitor
4.2
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VQ+WP București, România
+40 371 067 679
curatatorieagua.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
EV F
EV F2 ani în urmă
am lasat la curatat 3 perechi de draperii care au iesit f bine si miros placut!
Sile Dinu
Sile Dinu2 ani în urmă
EVITATI ACEASTA CURATATORIE, VA VOR DETERIORA BUNURILE! In urma cu mai bine de 2 saptamani am dus la ei o pereche de adidasi (din piele alba iar limbile acestora din material textil alb) pentru a fi curatati (erau doar prafuiti si necesitau curatare mai mult in interiorul acestora decat pe exterior) de catre cineva specializat tocmai pentru a nu i deteriora pentru ca stiu ca incaltamintea alba este pretentioasa. Initial mi au spus ca dureaza 2 zile pana vor fi gata. Cand am fost sa i ridic mi au spus ca inca nu sunt gata si ca mai dureaza cateva zile pana vor fi gata. Au trecut cateva zile insa nu am fost sunat de ei asa ca m am dus la locatie sa vad daca sunt gata, intr adevar erau gata dar cand mi i au predat i am scos din punga sa ii verific. Adidasii erau murdari pe talpa si in interiorul acestora, limbile erau ingalbenite (inainte sa i duc la ei limbile erau albe ca si restul adidasilor) iar siretele nici macar n au fost scoase de pe adidasi in timpul spalarii astfel ramanand urme si pe sirete. Le am spus ca nu pot sa iau adidasii in starea asta iar doamnele de acolo s au oferit sa ii mai curete inca o data. Dupa cateva zile cand am fost sa i ridic aceeasi poveste limbile ingalbenite si din nou mi au spus sa ii mai las sa ii mai curete o data. Astazi cand am fost sa ii ridic limbile erau la fel dar de aceasta data era si patronul acolo i am explicat situatia i am spus ca mi au deteriorat adidasii si ca nu i pot lua asa. Patronul mi a spus ca nu are ce sa faca si mi i au dat inapoi. Mai bine ii curatam eu acasa decat sa i duc la ei. Voi face reclamatie si la anpc in privinta asta. Inca o data EVITATI ACEST LOC CU ORICE PRET!!!!
Antonela Paun (Antonia)
Antonela Paun (Antonia)2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de rezultatul procedurii de curățare.
Ionut Cotelin
Ionut Cotelin2 ani în urmă
Pereche de pantofi sport albi adusi pentru revopsire pe data de 27 iulie, iar astazi, 12 august inca "nu au venit", asa cum mi se comunica.

In primul apel dat dupa o saptamana (pentru ca asa am primit termen de livrare) mi s-a comunicat ca ajung pantofii in 2 zile la sediul lor (nu se reconditioneaza in bucuresti, ci in alta localitate).

La al doilea apel (dat dupa 4 zile, nu 2) mi s-a spus ca de fapt asteapta sa ajunga o solutie pentru fixarea vopselei (nu stiu cum se intampla asta cand tocmai, cu asta te ocupi; pe deviza "calcam haine, dar nu avem apa").

Dupa cateva zile, iarasi..apel catre ei. Citez "Da, am vorbit cu colegii, vor ajunge marti sau miercuri cel tarziu, va sunam noi cand sa veniti".

Astazi, joi, am sunat eu. Ce crezi? Nu au venit, nu am primit vreun apel de instiintare, nimic. Sunt curios cand anume vor fi gata, pentru ca dupa un termen dat de ei de o saptamana, o saptamana si putin, deja au trecut 3.
Oana Radu
Oana Radu4 ani în urmă
Am dus pilota de iarna la curățătorie/spălătorie și nici nu s-au atins de ea. Probabil sunt alte 10 curățătorii in zona care chiar ar fi încercat să facă ceva pentru cei 42 de lei, plătiți degeaba.
Dragos Mircea
Dragos Mircea6 ani în urmă
Ai un palton si un costum care se aseaza pe tine impecabil si simti ca termenul "ca scos din cutie" nu ti se potriveste? Iti doresti ca aceste haine sa arate ca si cum ai fi dormit in ele (in loc de pijamale)? Acum exista o solutie: Aqua Curatorie Croitorie Retus, locul care iti transforma paltonul si costumul in niste hainute moi ca niste prosopele, sifonate si incretite in jurul buzunarelor, reverelor si nasturilor, cu intariturile facute praf (bonus: miros de balsam).
Datorita Aqua Curatatorie Croitorie Retus, am aflat ca indicatiile de pe eticheta (in cazul de fat "DRY CLEAN ONLY") sunt pentru fraieri, si ca indiferent ce tip de haine si material ai, se baga la masina cu apa (dar cu program special!).
Multumesc Aqua Curatatorie Croitorie Retus pentru ca m-a facut sa constientizez pacatul vanitatii, pentru ca m-a adus cu picioarele pe pamant si m-a facut sa reconsider ce este important in viata: e adevarat, nu haina face pe om si e mai important sa ai un suflet bun decat sa ai un costum impecabil, care ar putea trezi invidia celor din jur.
Pe aceasta cale, imi permit sa recomand un slogan celor de la Aqua Curatatorie Croitorie Retus: "Stricat, boțit si șifonat - noua moda de urmat!"
PS: sper ca cei de la Google sa permita in curand acordarea unui rating de 0 (zero) stele. In cazul de fata, ar fi o necesitate.
Liliana Ceoroiu
Liliana Ceoroiu2 ani în urmă
Servicii si oameni de nota 1000+
Au ajutat si dincolo de serviciile platite cu multa omenie si intelegere pentru o situatie mai atipica. Recomand cu cel mai mare drag!
Ioana Georgescu
Ioana Georgescu2 ani în urmă
Am adus aici rochia de bal pe care am murdarit-o foarte rau la baza (avea si o scurta trena) cu noroi+apa+alte lucruri de pe asfaltul pe care am tarat rochia intr-o seara ploioasa, dupa ce am facut research foarte serios. Nu ma asteptam sa iasa total petele. Mi-au depasit asteptarile, au curatat-o foarte bine. Imi pare rau ca nu am facut poze pentru before&after.
Locații recomandate