/Brasov/Croitor

Style Up

Str. Carpaților 21, Brașov, România

Style Up
Croitor
4.3
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJR9+X7 Brașov, România
+40 742 693 341
style-up.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vera Comșa
Vera Comșa2 ani în urmă
Recomand cu drag si incredere! Foarte multumita de rochie! 😀
Ioana Neagu
Ioana Neagu2 ani în urmă
"Uite mami o prințesa" exclama o fetiță care m-a văzut în rochia creata în atelierul Luminiței Ungureanu, și asa m-am simțit de la prima proba acolo.
Acest atelier a fost primul în care am mers pentru a proba o rochie de mireasa. Am ajuns aici la recomandarea nasei mele (care și ea își făcuse rochia de mireasa aici). Nu știam exact ce îmi doresc, aveam o idee în mare, dar nimic concret, voiam ceva simplu dar totodată spectaculos. Luminița mi-a arătat câteva modele de rochii de mireasa pe care le-am și probat. Am ajuns la un model care mi-a plăcut foarte mult (o rochie din mătase naturala cu o broderie din margele și paete spectaculoasă) am rămas cu gândul la ea. Deși nu era croiul pe care mi-l doream Luminița și echipa ei de mani pricepute au avut răbdarea și bună voința de a-mi face rochia exact cu mi-am dorit-o. Au avut răbdare și înțelegere pentru toate dorințele mele. Au fost punctuali, flexibili și serioși pe toată durata colaborării noastre.
Recomand acest atelier din tot sufletul, veți găsi aici o echipa de profesioniști gata sa va împlinească toate dorințele vestimentare indiferent de ocazie. Eu am plecat de acolo cu rochia mea mult visata în mana și cu zâmbetul pe buze și în suflet ca acest atelier mi-a oferit o experiență demna de o prințesa!
Ruxandra Zaharia
Ruxandra Zaharia3 ani în urmă
Tin sa marturisesc faptul ca mereu cand treceam prin fata magazinului imi furau privirile rochiile si tinutele din vitrina. Ani mai tarziu, cautand rochii de cuninie tot cautam pe google diverse site-uri si site-ul style-up a fost primul care mi-a aparut si de care am ramas de-a dreptul fascinata, asa ca m-am decis sa pun mana pe telefon si sa imi fac o programare.
In ziua programarii cand am intrat in magazin am ramas extrem de placut surprinsa de tot ce era acolo si de tot personalul magazinului. Mersesem cu o idee de rochie in minte dar acolo in urma recomandarii Luminitei, am fost deschisa sa probez modele pe care ea le considera potrivite pentru mine si asa am ajuns la un model superb care ma avantajeaza si care ma pune in evidenta si imi contureaza personalitatea.
Personalul merita nota 1000, promtitudinea a fost remarcabila si timpul de executie foarte scurt, dar muncit cu multa atentie,darurie si pasiune iar materialele de o calitate superioara!
Felicitari echipei style-up, recoamnd tuturor fetelor care doresc sa straluceasca in cele mai importante din viata lor si pentru cele care doresc sa iasa in evidenta la evenimente! ❤️
Anca Maria Murar
Anca Maria Murar4 ani în urmă
Totul se rezuma la bani. Daca mergi cu un model de rochie, esti intrebata de unde este ca sa poata verifica pretul pe respectivul site, abia apoi iti dau ele un pret.
Daca ai nevoie de finisaje, esti pe o lista extrem de lunga de asteptare, te cheama sa iti ridici rochia, dar aceasta nu este gata si trebuie sa tot revii, de nenumarate ori.
Aceeasi rochie pe crem costa 700 lei, pe alb peste 2000 lei.... Nu isi respecta termenele de finisaj pe care ele le stabilesc. Nu le recomand! Total dezamagita de comportamentul lor!
Ana Moga
Ana Moga4 ani în urmă
O echipa de profesionisti! Nota 10+ pentru materialele de calitate, modul in care am fost tratata in calitate de clienta , recomandarile primite si Amabilitatea Doamnei Luminita. Recomand cu mare drag echipa Style-up!
Bianca nemes
Bianca nemes4 ani în urmă
Horror !!!! O vanzatoare ca o vrăjitoare! Te i-a la interogatoriu imediat ce intrii pe usa , are o atitudine arogantă și se poartă foarte urat ! Nu ai voi sa te uiti la nimic pentru ca contează bugetul si oricum toată colectia este pe site ,acestea au fost indicatiile primite după care am iesit. NU RECOMAND SUB NICIO FORMA ACEST MAGAZIN!
Andrei Gavrila
Andrei Gavrila5 ani în urmă
O experienta care pentru noi a lasat de dorit. Nu voi intra in multe detalii insa pe scurt am ajuns in situatia in care la proba finala (rochie de mireasa) sotia mea nu a fost multumita de rochie. Modul in care s-au comportat cu noi apoi a fost neprofesionist - acuze, orientati sa cautate vina, cearta, ton ridicat. Am incercat sa discutam cu ei pentru a face modificarile pe care le vroiam (am convenit impreuna sa platim in plus pentru ele) insa totul s-a terminat cand ne-au spus ca o sa ne faca rochia "dar ea(propietara) nici nu mai vrea sa o vada". Am ales atunci sa renutam la avans si sa nu mai calcam pe acolo vreodata. Nu recomand - profesionalism de 2 stele.
Adina Cernat
Adina Cernat2 ani în urmă
Recomand cu incredere sa apelați la magazinul Style up! Am fost mulțumită de rezultat, dar mai ales de dorintele si atentia acordata(plus sfaturile date asupra detaliilor). Rochia a fost apreciată de toti invitatii 🙂
Locații recomandate