/Iasi/Companie de asigurari

S.O.S. Daune

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2-4, Iași 111111, România

S.O.S. Daune
Companie de asigurari
3.1
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
5H8V+JQ Iași, România
+40 744 223 224
sos-daune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
R.E. I.
R.E. I.2 ani în urmă
Atenție mare! Singurul scop al firmei "salvatoare" este sa sustragă cât mai mulți bani de la societățile de asigurări, prin moduri neortodoxe și fel și fel de tertipuri ( de la schimbarea fictivă a pieselor pentru a sustrage bani buni de la asiguratori, până la folosirea de piese second-hand unse cu vaselina cât să nu scârție 2 zile de la predarea mașinii până semnați) din care doar cei ce apelează la ei au de pierdut. La accidentul de față au sustras 120000 lei de la asiguratorul Euroins, schimbând doar câteva piese second-hand, capota nici măcar nu au schimbat-o așa cum prevedea devizul Euroins. Mașina mi-a fost predată într-o stare deplorabilă cu probleme la direcție, disculpandu-se că probabil așa era mașina înainte de accident. What!?. După cum se vede, așa au considerat ei sa verifice dacă a sărit airbagul, desprinzând panza ce îl acoperă... Acest Bogdan Macovei nici măcar nu este una și aceeași persoană din poza de pe site, și este mâna în mână cu serviceul.
Nu semnați nimic până nu verificați toate foile, și mai ales până nu testați mașina! Asta in cazul in care ajungeți la ei!
*Sunt niște hapsâni, nu ii interesează dacă îți pun viața în pericol atât timp cât pot câștiga câțiva lei in plus.!
Edit: (pt că nu pot răspunde la răspunsul dat de proprietar) CONTINUA SĂ FII UN MINCINOS NOTORIU! BRAȚELE ȘI BIELETELE AU FOST SCHIMBATE DIN BUZUNARUL MEU CHELTUIND 3000 LEI POST REPARATIA TA. TU PROBABIL LE-AI SCHIMBAT DOAR FICTIV PE HÂRTIE PENTRU A SUSTRAGE BANI DE LA ASIGURATOR.
Valentin Nicoleta Fediuk
Valentin Nicoleta Fediuk2 ani în urmă
Nu semnați nimic până nu verificați mașina într-un service pentru a verifica dacă s-a schimbat tot ce au ei pe deviz. Și mai ales faceți drive test, altfel orice problema constantă după ce semnați, o veți suporta din buzunarul vostru.
Nu apelați la ei dacă doriți să vă reparați mașina bine. Implicați-va personal pentru că pe ei nu ii mai mașina dvs.
Ionut Frunza
Ionut Frunza2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bună colaborare

(Original)
Good collaboration
Georgeta Iurascu
Georgeta Iurascu2 ani în urmă
George Catalin Popa
George Catalin Popa2 ani în urmă
Valentin Iordachi
Valentin Iordachi3 ani în urmă
Vlad Jalba
Vlad Jalba4 ani în urmă
Locații recomandate