/Iasi/Companie de asigurari

Asirom

Bloc C3, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Iași 700259, România

Asirom
Companie de asigurari
3.5
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6R+HG Iași, România
+40 232 268 018
asirom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Mahu
Andrei Mahu4 ani în urmă
Mi.au gresit asigurarea, clasa de asigurare au pus.o b0 eu avand b6, cnp.ul gresit si din asta rezulta ca in caz de accident asigurarea nu era valabila, i.am cerut pe jumatate de an si a facut.o pe un an..... ce pot sa mai zic, profesionalism adevarat
Oana Paraschiv
Oana Paraschiv4 ani în urmă
Nu recomand, pe partea de sanatate serviciile si colaborarea lasa de dorit
COJOCARIU FLORIN
COJOCARIU FLORIN5 ani în urmă
Sfatul celor de la call center este sa fii cu 10 minute inainte de programare acolo. Sfatul meu este să fiți cu vreo 25 minute acolo, dacă nu cunoașteți zona. GPS-ul mașinii te scoate la b-dul principal, numai că, neputând parca în zonă, depășești cu mult locul în care trebuie să ajungi, eu unul am întors la Teatrul Național și, în final, am parcat în spatele unor blocuri, vizavi de Conservator. Am găsit sediul după ce am urcat niște scări care dădeau înspre bulevard. În fine, parcarea este de departe cea mai proastă experiență cu cei de la Asirom, clădirea și biroul celor de la Daune fiind sub orice critică. În schimb, am avut o experiență foarte plăcută cu doamna de la intrare, de la informații, și chiar cu reprezentantul de la Daune, care printre altele s-a deplasat de la biroul său de la etaj, când a aflat că nu pot urca treptele în spirală și fără mână curentă. Deci, 1 stea pentru parcare, clădire, 5 stele pentru personalul Asirom, per total merită 3 stele. :)
Dan Climasevschi
Dan Climasevschi5 ani în urmă
Am fost lovit de un sofer cu asigurarea de la EuroIns. Am venit la Asirom pentru ca am ales optiunea de debitare directa. In aproximativ 30 de minute am terminat constatarea si am si primit o oferta foarte buna pentru reparatie in regie proprie. Banii mi-au fost livrati in cont in a 4a zi lucratoare. Rapid si eficient, recomand sa alegeti optiunea cu debitare directa la RCA.
EU SI TU
EU SI TU5 ani în urmă
Foarte binevoitori, oameni care își cunosc meseria. Dar mai bine sa nu ajungi acolo.
Liviu IAMANDI
Liviu IAMANDI6 ani în urmă
Ar fi necesară o parcare dedicată celor care vin la Asirom pentru constatare. Acum este imposibil de parcat în zonă.
Dan Guraliuc
Dan Guraliuc7 ani în urmă
Experienta recenta este una pozitiva. Telefon la call center, programare respectata, evaluare rapida, eliberare acte in vederea programarii la service. Nimic de reprosat.
Alexa Georgica
Alexa Georgica2 ani în urmă
Companie serioasa!
Locații recomandate