/Constanta/Companie de asigurari

Omniasig

Strada Tudor Vladimirescu 21, Constanța 900684, România

Omniasig
Companie de asigurari
3.7
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJR+GW Constanța, România
+40 241 665 810
omniasig.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cretu Vasilica
Cretu Vasilica2 ani în urmă
Excelent.
Catalin Dordea
Catalin Dordea4 ani în urmă
Am fost implicat intr-un accident cu vinovati multipli.
Politia a stabilit ca va fi dauna comuna si ca eu voi fi despagubit de Omniasig (din partea vinovatului nr.1) si de o alta firma de asigurari - una din cele mai ieftine de pe piata - (din partea vinovatului nr. 2).

Surpriza a venit cand compania ieftina de asigurari a rezolvat dosarul in 3 zile, iar Omniasig a cautat acul in carul cu fan pentru a mai scadea valoarea despagubirilor. Am asteptat mai bine de 2 saptamani pana au rezolvat cu dosarul de dauna.
Mihaela Racovita
Mihaela Racovita4 ani în urmă
Sediu spațios și accesibil.
Personal amabil si pregatit profesional.
Am o buna colaborare cu Omniasig Constanta.
Ioan Munteanu
Ioan Munteanu5 ani în urmă
Nu decontează toate piesele avariate,personalul se comporta de parca tu ai greșit(tu fiind cel lovit de asiguratul lor),exercita presiuni pentru a alege service-urile agreate de ei...total neprofesioniști ...degeaba au call center și formular satisfacție clienți daca sunt praf in teritoriu...plus că au o tactică șmecheră...au Claim Expertul că și constatator și se spală pe mâini daca ceva nu ii convine clientului...Adică omniasig nici usturoi nu a mâncat nici gura nu ii miroase..Scot castanele fierbinți cu mâna unor terți de nici nu știi pe cine sa reclami la ASF...
Costin mantu
Costin mantu2 ani în urmă
Bataie de joc. Am lovit pe cineva, am incheiat/completat amandoi constatarea amiabila si ne-am deplasat la sediul principal din Constanta.
Acolo ne-au dat afara si nu au vrut sa faca nici o constatare/poza, cerandu-ne sa ne programam online (in conditiile in care eram singurele persoane din sediul lor). Data viitoare sigur nu imi voi mai face polita RCA la ei.
Valentin Zamfir
Valentin Zamfir2 ani în urmă
Am avut o experienta f placuta. Personalul mi-a acordat toata atentia, a fost amabil in rezolvarea situatiei neplacute care a aparut, promt. Timp de asteptare redus. Nu a fost o situatie de rezolvare a unei daune, doar returnarea valorii de polita nefolosita RCA. Returnarea banilor in limita rezonabila. Recomand
L Du
L Du2 ani în urmă
Locatie frumoasă, oameni profesionisti care își fac treaba fără timpi morți sau tergiversări.
Dan goldan
Dan goldan2 ani în urmă
Super profesioniști. Una din cele mai serioase companii de asigurări.
Locații recomandate