/Cluj/Companie de asigurari

City Insurance Cluj

Piața Timotei Cipariu 9, Cluj-Napoca 400000, România

City Insurance Cluj
Companie de asigurari
3.1
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ92+23 Cluj-Napoca, România
+40 264 257 284
cityinsurance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Muresan
Adrian Muresan2 ani în urmă
Birou închis definitiv, daunele se mai pot "rezolva" doar online
AlinAndrei Rat
AlinAndrei Rat2 ani în urmă
In speranta ca totul se va rezolva cu bine, le voi acorda 5 stele. Daca nu atunci vor ramane cu 1 stea. 18.09.2021
Tudor prodea
Tudor prodea2 ani în urmă
Pe langa ca este o bataie mare de cap pana iti raspunde cineva la callcenter sa iti faci o programare la constatri, mai au si niste inspectori care nu sunt deloc profesionisti. Masina in cauza este un mercedes c220 din 2010 pe o paguba de 5000-6000lei(constatare facuta de cei de la service-ul care tot city insurance m-a trimis) ei de la asicurari imi dau 1745lei. Aripa fiind de aluminiu la masina mea inspecorul a spus ca nu trebuie inlocuita ca citez" se trage cu un magnet" este absolut jalinc ce se intampla cu firma asta de asigurari! Si din cate am inteles stai si o groaza de timp dupa bani. Scriu recenzia asta la data de 17 septembrie, sper sa ma prinda revelionul cu masina reparata. Pana atunci va urez drumuri bune colegi si fara evenimente sau incidente cu aceasta frima deplorabila!
Cristian Dumitru
Cristian Dumitru2 ani în urmă
Stai 4 luni dupa plata unei despagubiri, doar ca sa afli ca nu sunt capabili sa urmeze legea.

A fost pus la conducere Fondul de garantari a asiguratilor(F.G.A.) pentru a restabili situatia financiara a asiguratorului si asigurarea unei conduceri sanatoase. E O MINCIUNA. Nu face nimic in plus, acelasi rezultat ca conducerea anterioara, tot nu sunt capabili sa urmeze legea si sa plateasca suma datorata.
Estera Fodorean
Estera Fodorean2 ani în urmă
Cu siguranță cea mai slabă companie de asigurări cu care am intrat vreodată în contact!
Atitudine ostilă și plină de neprofesionalism. Pentru sediul din Cluj-Napoca adresa de pe Google nu este corectă, programul de funcționare nu este actualizat, iar la numărul de telefon afișat nu răspunde nimeni, nici la nenumăratele emailuri trimise - o situație pur și simplu jenantă. Nimeni din companie nu știe nimic despre nimeni, nu există un superior cu care să poți comunica, iar la reclamațiile trimise pe email nu primești nici măcar un mesaj cum că sesizarea ta a fost înregistrată, ce să mai vorbim despre un răspuns... Termenele de achitare a plății au fost depășite de fiecare dată și nu recomand nimănui o colaborare cu City Insurance.
Cosmin Hot
Cosmin Hot2 ani în urmă
Cea mai slaba firma de asigurari...de 3 luni dosarul e programat la plata, doar ca nimeni nu trimite nici1 bani. Sesizari peste sesizari dat tot degeaba
Daniel Socaciu
Daniel Socaciu2 ani în urmă
O firmă de Asigurari cu un pret accesibil păcat ca a intrat în faliment apreciez mult firmă aceasta .
Tibor Iozan
Tibor Iozan2 ani în urmă
De cinci luni de zile e dosarul programat la plata și i doare undeva sa efectueze plata nu stie sa dea un detaliu doar suni și tot face 1000 de sesizări aiurea
Sa va fie rușine sunteți o firma de asigurări de nimic va bateți joc de oameni aiurea
Locații recomandate