/Bucuresti/Companie de asigurari

CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Șoseaua București-Ploiești 7, București 013682, România

CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI
Companie de asigurari
4
784 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3RH+8G București, România
+40 31 690 1002
cas.cnas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cozy
Cozy2 ani în urmă
Daca nu muncesti si ai pierdut si cardul de sanatate du-te si plateste cel putin 500lei la orice ANAF din sectorul tau.Cu chitanta de la Anaf copie du-te la CNAS de la Baneasa si aici in maxim 30min. vei primi o chitanta valabila 60zile care inlocuieste cardul de sanatate.Platesti 16 lei pentru a-ti trimite cardul acasa in max.30zile.Chitanta va tine loc de card pana la sosirea cardului prin posta.Succes!
Nicolae Anghel
Nicolae Anghel2 ani în urmă
Foarte bine mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa și pentru căci Domnul Isus Cristos a fost cel ce era inpreuna cu mine ...
Datorita lui vreau sa fiu așa cum dorește El nu cum doresc eu ...
Mărit este Numele Domnului Isus Hristos...
George Cotleanu
George Cotleanu2 ani în urmă
La CASMB o experiență ca mai în toate instituțiile publice. Mulți agenți de pază care nu-și au rostul justificat în dispozitiv. Se intră prin spatele clădirii (parcă s-a băgat pui, pe timpul lui Ceaușescu) se iese prin față dar în clădire se circulă pe o scară lată de 80 cm în ambele sensuri. "Măsuri" contra pandemiei, în mintea onor administratori fără imaginație. În rest procedurile se desfășoară normal și merg repede.
URAGANU
URAGANU2 ani în urmă
Locație comunistoidă îngropată în hârtii. Loc unde bântuie fantomele trecutului. Noroc că au POS pt plata cu cardul, dar nu la casierie, ci la tanti care te pune sa stai jos, altfel Bătăiță. Au automat de plata pt parcare dar nu mai e parcarea.
Nu ai unde sa parchezi, așa că faci piciorul frumos câțiva km daca nu găsești pe aceeași parte.
Nu par să lucreze online pt adeverințe. Le duci cererea scrisă de mână și copia după buletin. Dar nu verifică buletinul sa compare dacă e copie bună. Poate fi oricine acolo.
TM Mihai
TM Mihai2 ani în urmă
Eu plătesc taxe la voi și coasigurari de sănătate și medicii de familie nu mi eliberează trimiteri unde mi s a specificat de la medicul specialist ci îmi da cu totul altceva. Oare nu am dreptul la investigații gratuite, de specialitate deși plătesc taxele de asigurări de sănătate. Îmi pare rău dar o sa ma retrag din asigurările de sănătate. Nu ai voie kg, ecocardiograma, rmn, endocrinologie, alergologie, ecografie abdominala...... De. E trebuie sa plătesc din buzunarul meu când eu plătesc de 27 de ani asigurări și coasigurari de sănătate?Menționez faptul ca în 27 de ani, n de asigurări, mi am făcut doar doar de 3 ori și ai mei la fel analizele uzuale. În rest nicio investigație amănunțită cu bilet de trimitere gratuita la cardiologie, ekg, alergologie, endocrinologie, ecografie venoasa, cardiaca și abdominala, rmn....
Doina
Doina2 ani în urmă
Surprinzător ,fara prea multa aglomerație!!!
Sorina Ciobotaru
Sorina Ciobotaru2 ani în urmă
AN PRIMUL RAND ANGAJATELE AU FOST AMABILA CU FIECARE CLIENT ,ERA CURATENIE PESTE TOT LE MULTUMESC MULT CĂ M-AU AJUTAT
Daniela Vladuta Haisan
Daniela Vladuta Haisan2 ani în urmă
Nu am așteptat mult, personalul mi-a primit cererile imediat și în cca 20 min am plecat. În schimb în timp ce eram acolo un domn a găsit un card de sănătate și l-a predat d-nei de la informații, card care a și fost aruncat pe jos în mulțime pe motiv ca nu are voie sa îl ea. La insistentele noastre cardul a fost dus în clădire. Speram ca a ajuns înapoi la proprietar.
Locații recomandate