/Brasov/Companie de asigurari

Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari

Strada Zorilor 5, Brașov 500265, România

Sotiriade Dan - Brokeraj de asigurari
Companie de asigurari
5
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQC+QQ Brașov, România
+40 724 864 076
proasig.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Pohribeanu
Mihaela Pohribeanu2 ani în urmă
Dan este consultantul familiei si suntem multumiti deoarece ne anunta de fiecare data cand se apropie expirarea RCA-urilor, inclusiv ITP-ului si rovignetelor. Recomand pe Dan Sotiriade pentru serviciile de asigurare
Radu Nicolae Iacob
Radu Nicolae Iacob2 ani în urmă
Chiar daca esti plecat in alta tara, poti apela cu incredere la Dl Dan deoarece iti ofera exact ce ai nevoie, iar faptul ca primesti toate detaliile prin e-mail legat de cum sa procedezi, ce cuprinde fiecare asigurare este un mare plus.
Recomand cu caldura si incredere!
Rodica Nedelcu
Rodica Nedelcu2 ani în urmă
Colaborez cu dl. Dan Sotiriade de peste 10 ani si sunt foarte multumita de acest lucru. Ofera consultanta la un nivel foarte ridicat, informatii complete, corecte si actualizate. Este deschis si sincer, foarte atent la detaliile unui contract de asigurare. De aceea am putut sa aleg intotdeauna cea mai potrivita varianta de asigurare pentru mine. Are exerienta foarte mare si il recomand cu toata increderea.
Miss Miss
Miss Miss2 ani în urmă
Promptitudine in orice moment! Nu am avut niciodată vre o problema sa nu fie rezolvată repede și bine și acum cu toate online este și mai ușor.
Mihaela Ciucasel
Mihaela Ciucasel2 ani în urmă
Recomand cu toata convingerea acest broker de asigurari! Raportul calitate / pret este foarte bun! Asiguratorul meu ma anunta din timp ca mi expira asigurarea si ca trebuie sa mi o reinnoiesc fara sa mai fiu nevoita sa urmaresc acest lucru! Comunicarea cu el este de exceptie si eficienta! Este foarte receptiv la doleantele mele si extrem de operativ! Felicitari ptr profesionalismul dvoastra!
Sergiu Spirea
Sergiu Spirea2 ani în urmă
Profesionalism, super servicii, promptitudine, recomand tuturor.
E de neegalat să nu-ți mai pese de asigurare pentru că ști că de ea se ocupă Dan Sotiriade
Lavinia T
Lavinia T2 ani în urmă
Promptidunie, profesionalism și cele mai bune prețuri. De fiecare data când am avut nevoie a fost disponibil imediat, din 2015 facem asigurările la el, intotdeauna amabil si corect.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Super profi. Cu ajutorul lui Dan scapi de grija asigurarii : primesti oferta de preturi cu cateva zile inainte sa expire asigurarea. Totul se desfasoara rapid, preturi foarte ok. Recomand Dan Sotiriade!
Locații recomandate