/Brasov/Companie de asigurari

Centru Consultanta Auto

Calea Făgărașului 29, Brașov 500053, România

Centru Consultanta Auto
Companie de asigurari
5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6C+45 Brașov, România
+40 770 222 886
ccauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Mocanu
Claudia Mocanu2 ani în urmă
Servicii exceptionale! Am avut norocul sa fiu tamponata fix la vreo 100m de sediul lor. Speriata, fara sa stiu ce sa fac in situatia respectiva am apelat la Centru Consultanta Auto. A fost cea mai buna alegere! Masina ieri a fost gata, arata impecabil, timpul de executie a fost scurt, am intalnit oameni amabili, de un profesionalism cum rar se mai gaseste. Am ramas placut surprinsa de faptul ca pe timpul reparatiei am primit masina la schimb. Este vorba de anumite detalii care chiar fac diferenta. Parea prea frumos sa fie adevarat, dar este!
Cristina Danielescu
Cristina Danielescu2 ani în urmă
Daca vreti sa economisiti timp, bani si drumuri multiple, va recomand Centru Consultanta Auto. Pe langa faptul ca totul s-a rezolvat foarte repede, fara drumuri interminabile, am primit masina de schimb care sa ma ajute sa imi desfasor activitatea. Personalul este amabil si profesionist
Claudia Munceleanu
Claudia Munceleanu4 ani în urmă
Foarte profi, amabili, competenti si seriosi. S au ocupat de tot ce a fost necesar fara ca eu să mi bat capul. Pe perioada reparatiei auto mi au dat masina la schimb. Costurile sunt de bun simț. Recomand cu toată încrederea!
Adriana Alexe
Adriana Alexe4 ani în urmă
Am fost implicata intr un eveniment rutier destul de grav si am beneficiat de absolut toate servicile. Constat amiabil completat, sustinere in deschiderea dosarului de dauna plus reparatia masinii. Pe toata perioada reparatiei am beneficiat de masina la schimb. Recomand!
Zaharia Katalin
Zaharia Katalin2 ani în urmă
Recomand cu încredere !!! Super promptitudine, seriozitate , profesionalism totul la superlativ !!!! Am fost plăcut impresionata de la preluarea actelor și pana la primirea mașinii reparate , nu am nici un reproș. Lucrare impecabila !!! Mulțumesc încă odata echipei !!! Bravo !!!
Elynutzu 09
Elynutzu 092 ani în urmă
Servicii de calitate superioara! Raspunsuri promte si ajutor in caz de orice. Toata colaborarea cu ei a fost super. 😊
Sorina Gociu
Sorina Gociu2 ani în urmă
Servicii ireprosabile la rang de perfectiune ! Profesionalism, promptitudine si empatie.
Felicitari! Va multumesc!
Adriana AdryS
Adriana AdryS2 ani în urmă
Asa da... Super profesionalism, amabilitate, informații și tot ce ai nevoie. Recomand cu toată încrederea în orice problema aveți. Nota 10
Locații recomandate