/Arad/Companie de asigurari

Euroins

Calea Aurel Vlaicu nr. 8A, bl. ES, sc. B, ap.1 si ap. 2, Arad 310141, România

Euroins
Companie de asigurari
3.4
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58QC+VV Arad, România
+40 257 255 057
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Zahareanu
Dan Zahareanu2 ani în urmă
Foarte greu te despăgubește, urât din moment ce costurile unei polițe de asigurare au crescut foarte mult, tot noi trebuie să îi sunăm,ei nu au nici cea mai bună intenție de a te conecta pentru a putea fi despăgubit.Cu toate că avem multe mașini asigurate la ei, nu merită să le mai asigurăm la ei.Amintitiva de ASTRA,care tot la fel sau comportat și vedeți unde au ajuns.Noroc că a apărut covidul că așa se scapă de tine dacă te duci pe capul lor la sediul Euroins, în loc să te ajute să îți recuperezi paguba, îți spune că numai cu programare, online, de parcă înainte de a apărea covidul se lucra online.Rusine pentru asemenea atitudini, așa o să vă meargă și în continuare, fiți siguri că și dacă voi plăti o poliță măi mare,eu nu voi mai face asigurare la Euroins,sper că și alții ca mine să procedeze la fel pentru a scăpa de asemenea societăți, care nu au decât interesele lor.Rusine.
IVASCO ALIN
IVASCO ALIN2 ani în urmă
Groaznic.
La 16:50 vreau sa merg la daune și mi se spune sa vin adora zi ca programul este pana 17:00
Merg a doua zi pe la amiaza și ce sa vezi toți inspectorii de dauna sunt plecați pe teren, iar doamnele ce erau pe acolo...n-are rost.
Groaznic.
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin4 ani în urmă
Se misca foarte greu.... Avem o oglinda sparta la una dintre masinile de serviciu, au trecut 2 luni de cand s-a deschis dosarul de dauna dar nu au fost in stare sa ne programeze la service pt inlocuire..... oare ce se intampla la masinile cu avarii mai serioase?
FlyTrans
FlyTrans4 ani în urmă
Numai la ei sa nu ajungi... cica e cu programare. Daca intarzii isi bat joc de tine maxim, era un om acolo de 6 ore statea din cauza ca a intarziat 10 min. Eu am ajuns la timp si am fost bagat in seama dupa 2 ore. Am stat acolo undeva la 3 ore pentru o chestie ce normal trebuiau sa vina dansii la domiciliu... in fine. STRIGATOR LA CER!!
Gabi Moga
Gabi Moga4 ani în urmă
Experienta mea din data de 17 sep.2019
Doamna care răspunde la nr de fix afișat e puțin cam recalcitrantă.

"Bine haideți ca nu eu raspund la daune ok? Si mai am treaba." - bravo frumoasă atitudine aveți .
De parca cei păgubiți au toată ziua de a face cu voi. Lăsați frustrările si nervii la o parte dragilor ca la încasări săriți primii
Astalos Ovidiu
Astalos Ovidiu4 ani în urmă
Vai samar nus de nimic ca e vorba sa faci asigurare stie sati ia bani imediat dar cand e vorba sa iti faca masina isi bat joc de tn nu se merita sa asiguri cv la euroins jalnic nici cusca la caine nu mas asigurao la ei !! Nu se merita nu sunt seriosi !!!
Alexandru udrea
Alexandru udrea5 ani în urmă
acelasi pret achitati la orice alt broker pentru o polita rca ca si la aceasta agentie... personalul total bepasator dssfasoara alte activitati si se misca foarte greu fara nici un interes pentru client
ANDREI TAMAŞ
ANDREI TAMAŞ2 ani în urmă
Să vă fie ruşine !Aştept de două luni să-mi oferiți un răspuns cu privire la soluționarea cererii mele de despăgubire .Sunteți lipsiți de profesionalism şi-mi doresc să dispăreți de pe piațā.Bine că noi putem achita polița de asigurare,pe când voi nu sunteți în stare să vă onorați obligațiile contractuale.
Locații recomandate