/Vrancea/Coafor

Studio Exclusiv

Calea Moldovei 32, Focșani 620157, România

Studio Exclusiv
Coafor
3.9
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P634+QC Focșani, România
+40 755 072 723
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Elena C
Elena C2 ani în urmă
Super fete , bine pregatite ! Revin cu drag mereu !
Sofmax S
Sofmax S2 ani în urmă
Nu asculta clienta din blonda am ajuns neagră cu verde! Nu te lasă sa spui ce vrei intr-adevăr! Te lasă sa aștepți cu vopseaua pe cap pana îți ies bube pe scalp! Nu recomand vor doar bani și câți mai mulți clienți! Calitate deloc
Mariana Mirodone
Mariana Mirodone2 ani în urmă
Nu recomand nimanui sa mearga acolo. Preturi exagerate pentru servicii slabe. Bataie de joc
Ioana Maricica Colac
Ioana Maricica Colac4 ani în urmă
Nu as vrea sa fac publicitate negativă colegei de la manicura , nu am avut ocazia să beneficiez de serviciile dansei dar ELENA o recomand cu cea mai mare placere! Am o manicura si o pedicura mai frumoase ca niciodata ! Doamna de la receptie de asemenea foarte drăguță, ambient relaxant si CURAT !
Mony Mony
Mony Mony5 ani în urmă
Fata blonda, Geanina, e praf! Ii tremura mana la tuns, nu înțelege ce înseamnă să tunzi pierdut, habar nu are de ea. În plus, răspunde foarte urat când vrei sa i spui câte ceva, gen: " ia ma un pic mai puțin în fata, te rog!". Pentru un tuns scurt, ca de băiat, 80 de lei și a mai și greșit, mi a lăsat o gaura în par de parca m am tuns singura! Deci steluța este DOAR pentru ea, nu pentru restul fetelor. A, și mai adaug și faptul ca mi a ciupit urechea cu mașina de tuns. Nesimtita pământului, sa va ferească Dumnezeu sa picați pe mana ei.
Rares Ene
Rares Ene5 ani în urmă
Slab,foarte slab in primul rand frizeri mi-se par foarte agresivi si cu un limbaj foarte urat cat pe partea profesionala parerea mea e ca ei stiu doar tusoarea tipica scurt in parti si cu parul intr-o parte tin sa mentionez ca m-am tuns de 4 ori niciodata fiind multumit de tunsoare.
Stoleru Nicoleta
Stoleru Nicoleta2 ani în urmă
Experienta mea este una destul de urâtă!Mi-au traumatizat copilul..Au tuns-o în bataie de joc,lipsa de experiență și multă nesimțire!Nu am făcut niciodată rau nimanui, dar această femeie merită!Voi merge mai departe și sper sa se ia măsuri!Am lăsat recenzii și pe Facebook dar au șters.Nu recomand nimanui acest salon!!!
Hirjete irina
Hirjete irina2 ani în urmă
Nu te poti tunde fara spalat chiar daca ai o conditie dermatologica a scalpului 🤦🏽‍♂️
Locații recomandate