/Suceava/Coafor

Jumbo

Str. Humorului 86, Șcheia 727525, România

Jumbo
Coafor
4.3
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M627+2F Șcheia, România
+40 230 207 090
corporate.e-jumbo.gr
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
LAZAREANU MIHAI
LAZAREANU MIHAI2 ani în urmă
Celor ce doresc sa facă un cadou sau sa cumpere ceva mai deosebit la in preț foarte bun le recomand. Se găsesc foarte multe produse și o gama foarte diversificata de lucruri. De la jucari, accesorii pentru casa, accesorii pentru masina, jocuri, haine, articole de sezon. Piscine pentru copii, chiar și produse pentru casa. Chiar și foarte multe produse pentru femei, machiaje, parfumuri, oglinzi de machiaj. Recomand prețuri foarte bune.
It's Vlad
It's Vlad2 ani în urmă
Un hypermarket bine organizat, cu preturi accesibile. Va recomand acest hypermarket cu plăcere! Gasesti tot ce aveti nevoie, de la jucării pana la decoratiuni, de la haine pana la produse de uz casnic.
Enjoy! 😊
Dorin clipa
Dorin clipa2 ani în urmă
Varietate de produse, dar preturi cam mari. Dacă vreai sa iai un singur LUCRU, datorat labirintului creat de JUMBO pierzi min 15 min...
Adriana și Ionuț Bodnar
Adriana și Ionuț Bodnar2 ani în urmă
Găsești tot ceea ce ai nevoie!!
Prețuri pentru fiecare buzunar!!!👌
Sebica18
Sebica182 ani în urmă
Ca si produse, e relativ ok. Puncte slabe : labirintul dintre raioane si agentul de la paza care nu stie sa vorbeasca cu clientii, avand o atitudine dezgustatoare. Se pare ca managementul nu pare deranjat de el...
Costi Frateanu
Costi Frateanu2 ani în urmă
Produse diverse unele interesante la pret mic dar calitate asa si asa. Cel mai mult ma deranjeaza ce trebuie sa circuli obligatoriu prin tot magazinul cred ca vreo 3km in forma de traseu obligatoriu pana la iesire.
Monkulets
Monkulets2 ani în urmă
Un loc in care numa mama si tata nu gasesti in rest de toate. Trebuie sa va inarmati cu rabdare. Odata intrati nu mai puteti iesi doar cand ajungeti la casa si strabateti tot magazinul.
Nunu Catalin
Nunu Catalin2 ani în urmă
Aglomerat, insa nu se sta mult la case
Locații recomandate