/Maramures/Coafor

NOBLESSE BEAUTY STUDIO

Strada Gheorghe Șincai 31, Baia Mare 430311, România

NOBLESSE BEAUTY STUDIO
Coafor
4.7
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4G+X9 Baia Mare, România
+40 744 743 130
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Maria Bilan
Maria Bilan2 ani în urmă
Am fost foarte nemulțumită de Anca. Am avut o programare astăzi pentru a îmi reîmprospăta balayage-ul. I am arătat la domnișoară poza cu parul meu chiar după vopsit care era un blond spre gri. Ei bine eu m am trezit cu un par gri spre mov. I-am spus la domnișoară ca nu este ceea ce am cerut. Culoarea este mult prea închisă spre deosebire de ceea ce am cerut. Ma spălat încă odată pe cap. Mi a uscat parul și cam atât, am rugat o sa facă ceva pentru a reveni la culoarea inițială, a zis ca nu poate face nimic. Am achitat serviciul și am plecat foarte dezamăgită. Nu recomand. Acum ca stau sa ma gândesc, nu trebuia sa plătesc. Țin sa menționez, plata cu cardul nu funcționează. Parca nici nu ma mira
Teodora G
Teodora G2 ani în urmă
Am fost pentru un machiaj și coafură, cu ocazia unei nunti, noi nu suntem din Baia Mare. Mulțumesc mult doamnelor, sunt niște profesioniste.
Mario Eire
Mario Eire2 ani în urmă
Dacă nu ești cunoscut/ă de către personal evită acest salon dacă vrei să nu ți se bată joc de banii tăi!!! Personalul e foarte neprofesionist și lipsit de scrupule.
Ramona Achim
Ramona Achim2 ani în urmă
Fete faine si talentate!
Alina Albu
Alina Albu4 ani în urmă
Personal foarte amabil și, după părerea mea, foarte calificat si implicat in meseria pe care o fac. Recomand.
Mihaela Iacob
Mihaela Iacob6 ani în urmă
Deosebit prin complexitatea și calitatea serviciilor, unic prin designul care umple sufletul de pozitivitate. Fiți și mai frumoase cu Noblesse Beauty Studio!🔝👌
Adi grecu
Adi grecu2 ani în urmă
(Doar coafat) - Experienta noastra cu salonul a fost una buna pentru ca angajații sunt prietenoși dar nu reușesc ca coafeze tot timpul bine așa încât sa avantajeze clientul. Din păcate este “hit or miss” depinde de ceea ce dorești sa ți se coafeze. Trebuie sa fi specific când spui ceea ce vrei și sa știi cu ce ți-ar sta bine.

(Manichiura + pedichiura) - Am fost foarte multumițe de felul in care s-a lucrat. Se vede ca angajata muncește cu pasiune.
Ramona Forizs
Ramona Forizs2 ani în urmă
Un salon de super calitate si un personal amabil si profesionist
Locații recomandate