/Ilfov/Coafor

TWILIGHT30 hair studio

Str. Amurgului 30A, Popești-Leordeni 077160, România

TWILIGHT30 hair studio
Coafor
4.5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FX+8X Popești-Leordeni, România
+40 745 143 288
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
0767971312 Ispasoaia
0767971312 Ispasoaia2 ani în urmă
Eu stiu ca acest salon este inchis de aprox 1 an.
Andreea f
Andreea f4 ani în urmă
Lista de preturi nu are nicio treaba cu banii pe care ii cer in realitate la casa :
Cel mai scump tratanent facial pe site este 150, eu am mers si am cerut ceva simplu de curatire si am avut de plata 180 desi subliniez am spus ca vreau ceva simplu si orientandu-ma dupa preturile de pe site credeam ca va costa undeva intre 50 si 80 de lei.
2 coafatul de ocazie pe site apare intre 90-100 de lei , eu amavut coafat bucle din placa, fara impletituri, nimic complicat- am fost taxata 120 lei.
3 am avut voafat de zi, par lung este pe site 45 , taxat 50
Nu recomand !
Dincolo de faptul ca in urma tratamentului am avut cicatrici pe fata 6 zile .
Andreea S
Andreea S4 ani în urmă
Nu recomand!!! Am fost la unghii mani si pedi. Am iesit acum nici 3 minute si deja s-a rupt prima unghie. Intreg procesul a lasat de dorit si modul de lucru a fost foarte neingrijit. Unghiile nu au fost curatate in prealabil in apa si sapun. Programarea era la 18:30 si m.au sunat la ora 18:00 sa vin ca nu vor avea timp sa termine, dar tipa a avut timp sa iasa sa fumeze 10 minute in timp ce eu asteptam sa imi fie curate unghiile de la picioare. M.am lecuit rapid si am plecat fara pedichiura.
Iuliana Anghelache
Iuliana Anghelache4 ani în urmă
Salonul este superb. Fetele de acolo au fost extraordinar de amabile si de dragute si m-au facut sa ma simt rasfatata. Recomand cu drag salonul. Fetele stiu, cu siguranta ce fac . Este curat, foarte ingrijit iar preturile nu sunt deloc exagerate.
Daniela Vlaicu
Daniela Vlaicu4 ani în urmă
Foarte multumita! Fetele sunt foarte dragute si atente la detalii. Puteti sa va lasati linistite in grija lor. Serviciile primite: pensat , tuns si coafat.
Nicoleta B
Nicoleta B4 ani în urmă
Recomand cu incredere...vopsit,tuns,coafat the best
Mariana vasile
Mariana vasile5 ani în urmă
Twilight30 este salonul pentru cei care doresc sa beneficieze de servicii foarte bune ,totul intr-un mediu placut si armonios cu oameni profesionisti si plini de viata. M-am programat la Coafor si Make Up, iar toate aceste pregatiri pentru o petrecere mai exclusivista . Fetele de la coafor si Make Up au fost extreme de profesioniste si mi-au ascultat intocmai cerintele mele. Am fost super incantata de tipa de la Make Up care mi-a oferit cele mai bune optiuni iar in final totul a fost peste asteptarile mele. Cu siguranta revin si pentru restul serviciilor, sunt profi oamenii. Multumesc Twilght30 Studio pentru ceea ce-ati realizat pentru mine.
Rzvn georgian
Rzvn georgian5 ani în urmă
Recomand cu toata caldura Salonul TWILIGHT30 Hair Studio, Popesti.
La intrarea in salon te vor intampina fetele dragute de la receptie , atente cu fiecare client si mereu cu zambetul pe buze.
Acest salon este definitia bunului gust, cu un design interior deosebit ,combinat cu buna dispozita intregii echipei + profesionalismul lor , te vor face sa te simti in centrul atentiei (cu siguranta vei fi in centrul atentiei si dupa , datorita noului look pe care il vei avea dupa ce ai trecut pe la ei )
Ohh…by the way, incercati si cafeaua din partea casei care este foarte buna . Nu trebuie sa refuzati si bomboanele ….merg de minune cu cafeaua :).
Recomand sa intrati pe FB Salonului , o sa regasiti promotii care va pot interesa.
Va doresc sa aveti parte de un look super fine.
Locații recomandate