/Iasi/Coafor

Bee Queen Studio

Strada Maior Eremia Popescu 1, Iași 700259, România

Bee Queen Studio
Coafor
4.7
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7V+QH Iași, România
+40 740 990 359
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula Ursu
Paula Ursu2 ani în urmă
O echipa profesionista cu multa daruire penttu clientele sale, intr-o locatie super!
Elena Cojocaru
Elena Cojocaru2 ani în urmă
Profesionalism desavarsit!!
Diana Listenee
Diana Listenee4 ani în urmă
Nu recomand, servicii proaste la preturi exorbitante.
In primul rînd, aveti bunul-simt sa anuntati undeva ca nu aveti POS. Sau macar, instruiti-va angajatele ca se poate plati prin transfer bancar instant, încât să nu trimita clientul noaptea de nebun in cautare de bancomante sau, mai grav, sa-i ceara la lase buletinul, după ce omul insista sa plateasca prin aplicație bancară .
In al doilea rand, angajați niste persoane care fac treaba, nu doua absolvente prapadite de profesionala care pentru o tunsoare urâtă si un vopsit la par mediu, tin clientul 3 ore, desi la un moment dat amândouă se chinuiau sa ma vopseasca, iar "coafura" nu avea nimic complicat. Ca sa nu mai spun că până a doua zi, capodopera nu mai are nici o forma si mai am si o multime de pete de vopsea pe frunte.
In al treilea rand, preturile nu sunt afisate nicăieri si sunt nesimtite. Pentru un par mediu, un tuns varfuri, o coafura de frizerie de cartier plus un vopsit cu un nuantator ordinar costa 300 lei.
Orice varianta este mai bună decât dugheana asta.
Stefy Cata
Stefy Cata5 ani în urmă
Adina este minunata! Parul meu, desi colorat si decolorat constant arata in continuare bine; si mereu plec de la salon cu zambetul pe buze!
Irina Popescu
Irina Popescu2 ani în urmă
Mesajele postate anterior de catre celelalte fete dezamagite de acest salon sunt reale! M_am vopsit in acest salon si am achitat pentru un par pana la umeri in jur de 750 de lei. Fara tuns . Blondul este un dezastru si am facut tratamente de 800 de lei sa mai salvez ceva. Astazi folosesc o masca coloranta de alta culoare pana isi mai revine si pana voi putea sa ma vopsesc din nou. Nicio stea!
In.general nu comentez si nu las pareri personale pentru ca iau in calcul si opinia mea subiectiva. Dar nu mi s-a intamplat niciodata in urma unui vopsit sa stau pe la usile altor saloane, plangand, sa ma ajute sa obtin o nuanta cat de cat si sa incerc sa.mi salvez parul de foarfec. Costuri totale cu mastile pe care le folosesc acasa: 2000 de lei. Nu vreau sa las poze pentru ca nu ati mai intra niciuna in acest salon!
Laura Grigoras
Laura Grigoras2 ani în urmă
M-am programat pt un tuns. Am plecat de acolo si “coafata” pt 5 min cat am iesit pe usa. Programarea a fost facuta pt un tuns nu coafat. 150 RON pt o tunsoare si un coafat lejer fara a fi consultata. Pe bonul fiscal spalatul este separat de tuns si coafat. Consider ca trebuia sa fiu consultata inainte. Nu ma
Deranjeaza pretul cat ma deranjeaza un cofat care n-a tinut nici pana cand am iesit pe usa. Si totusi cred ca e persoana care m-a tuns cel mai bine. As recomanda o mai mare transparenta in privinta serviciilor.
Catalina Roman
Catalina Roman2 ani în urmă
Consiliere de nota 10 profesionalism, dar si experienta ma fac sa imi doresc sa nu mai schimb salonul niciodata. Foarte multumita.
Silviu Fenea
Silviu Fenea2 ani în urmă
Servicii de calitate!
Locații recomandate