/Iasi/Coafor

Estet Coiffure

Strada Octav Mayer Nr. 3, Iași 700173, România

Estet Coiffure
Coafor
4.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2W+3V Iași, România
+40 754 059 532
estetcoiffure.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Esoenaret
Oana Esoenaret2 ani în urmă
De remarcat calitate in procedura ceruta , personal bine pregatit,
Chiar cu produse deosebite,in trend cu noile aparitii in acest domeniu.
Andreea Toarba
Andreea Toarba2 ani în urmă
Am ajuns la Estet acum aproape 4 ani și am rămas impresionata: curățenie, profesionalism, atmosfera intima, atitudinea prietenoasa.Mereu dispuse sa ajute, sa găsească un loc cât mai rapid pentru serviciul de care ai nevoie, am avut programare și la 6 dimineața. Poate e prețul mai ridicat ca în alte părți dar ai parte de toată atenția și se servicii de calitate: make-up și manichiura impecabile, coafuri care rezista și a 2-a zi după eveniment, iar tratamentul cu keratina îl ador. Mulțumesc ca existați, revin cu drag de fiecare data!
Iustina Necula
Iustina Necula2 ani în urmă
Personal amabil si mereu deschis la a da sfaturi in privința serviciilor oferite (am cerut in special cand am dorit sa-mi vopsesc parul intr-o culoare noua).
De câte ori am mers la acest salon am fost multumita de ceea ce am primit si de calitatea produselor folosite.
Beatrice Mititelu
Beatrice Mititelu2 ani în urmă
Este salonul unde merg mereu pt balayage, tuns,make up, coafat si intotdeauna a iesit totul mai bine decat ma asteptam!!Am apelat la serviciile salonului pentru cununia civila si nunta iar rezultatul a fost unul pe masura!!❤❤❤Cu siguranta revin cu multa placere!😍
Cristina Chiru
Cristina Chiru2 ani în urmă
Eram intr-o situatie foarte urata si urgenta, dintr-un anumit motiv cu 2 zile inainte de petrecerea de botez am ramas fara nicio programare. Am sunat la salonul Estet Coiffure, recomandat de prietena mea cea mai buna din Cluj. Ea de fiecare data cand are un eveniment in Iasi se programeaza la acest salon. Am fost super mirata si incantata sa vad ca mai exista persoane atat de dragute, amabile si care doresc sa ma ajute sa ma programez. Doamna Gabriela este o doamna super draguta, saritoare si in primul rand este om!
Astazi am fost la programari. Fetele au fost superbe, mult profesionalism, pasiune si rabdare, mi-a fost mai mare dragul , doamna Alexanda m-a coafat si doamna Oana de la make up si doamna Sorina de la manichiura , super draguta, calma si cu multa rabdare. Va multumesc frumos pentru tot, mi-a placut super mult rezultatul si in primul rand va multumesc ca sunteti oameni. Va pup ! O sa revin cat de curand cu mare drag ! Sunt foarte bucuroasa pentru ca mi-am gasit un salon cu toate serviciile pe placul meu !
Andreea.corina coman
Andreea.corina coman2 ani în urmă
Super! Mereu cand vin ma simt minunat. Fetele nu au dat greș niciodată, mereu mulțumită de servicii: make up, manichiură, pedichiură și coafat; fetele sunt profesioniste, știu exact ce ți se potrivește și îți explică opțiuni. Mereu curat și atmosfera primitoare. Recomand cu căldură!
Alexandra Ignat
Alexandra Ignat2 ani în urmă
A fost prima data cand am mers la Estet Coiffure si nicaieri nu m-am simtit mai bine ca aici. Am fost sa ma vopsesc full blonda, eu fiind satena si cu alte cateva culori in cap de gri si mov. Rezultatul a fost unul excelent! Sunt super incantata si fericita de ce a iesit. Dar ceea ce mi-ar placea sa mai scot in evidenta sunt oamenii, anume, Alexandra, persoana care m-a vopsit a fost atat de draguta, empatica, grijulie si m-a facut sa ma simt foarte relaxata si increzatoare ca va face o treaba buna. Mi-a oferit o groaza de sfaturi de cum sa am grija de parul meu, si a fost o companie foarte placuta in cele cateva ore pe care le-am petrecut la salon. Nu mai spun de doamna Gabriela, a fost foarte draguta si prietenoasa. Am ramas foarte placut impresionata de aceasta experienta si cu mare drag recomand acest salon si clar voi mai reveni. Felicitari echipei pentru experienta pe care mi-au creat-o. Succes in continuare! :)
Coralia-Alexandra Costas
Coralia-Alexandra Costas2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită atât de serviciile de manichiura-pedichiura cât și de cele de tuns și coafat. Foarte prompte doamnele și foarte amabile. Chiar m.am simțit bine și recenzia nu e după prima impresie.
Locații recomandate