/Iasi/Coafor

Edera Salon

Aleea Tudor Neculai nr 124, Iași 700691, România

Edera Salon
Coafor
4.5
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HH8+WX Iași, România
+40 747 670 526
ederasaloniasi.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca popovici
Raluca popovici2 ani în urmă
Nu recomand serviciile de vopsit la d-na Vasilica. Am cerut o nuanta de blond deschis si a iesit un gri inchis-verzui. Cand i-am spus doamnei ca nu-mi place culoarea si ca nu este ceea ce am cerut, nu a gasit nici o solutie pentru rezolvarea problemei. In plus, mi-a anulat programarea pentru coafat care o aveam peste 2 zile. Total neprofesionist avand in vedere si faptul ca pentru programare am sunat de mai multe ori, nu stiau ora la care sa vin, mi-au cerut si avans pentru care am facut un drum in plus. Servicii in bataie de joc!
Valentin Ionita
Valentin Ionita2 ani în urmă
Personal amabil,dotari de lux,preturi competive.
Moisescu Norina
Moisescu Norina2 ani în urmă
Mi se par cam ciudatei... am sunat de doua ori pentru programari si ma programau peste 2-3 SAPTAMANI - pentru o manichiura semipermanenta ?!! Si ce mi se pare curios - nu vad niciodata aglomeratie la ei, de cite ori trec pe acolo ( sunt in drumul meu spre casa ) !
Blisectra No.1
Blisectra No.14 ani în urmă
Nu recomand...a fost o mare dezamăgire...voiam să am niste sprancene frumoase la banchet,însă a iesit foarte urat,inegal(si la coada si la baza),prea subțire, iar arcul aproape inexistent .Vopsitul sprâncenelor a fost prea inchis,deși am venit cu 2 saptamani inainte sa vada daca are culoarea potrivită. Cand i-am zis la final ca e cam inchis,mi-a raspuns ironic:Dar ce..voiai negru?..Ti am pus maro. Precizez ca eu sunt roșcată natural,ar fi trebuit un blond amestecat cu puțin maro cred..EFECTIV MI-A STRICAT SPRÂNCENELE!!!!pensat foarte prost si inegal,iar vopsitul inchis,si desi le am vopsit,am goluri unde aveam si inainte.
Ionut Neculau
Ionut Neculau5 ani în urmă
Coafor, frizerie, manichiura, pedichiură, masaj, cosmetica, tratamente faciale. Arata foarte bine, servicii de calitate, personal Profi și
foarte amabil.
Adriana Cocea
Adriana Cocea2 ani în urmă
O atmosferă plăcută într-un cadru profesional. Servicii de calitate. Recomand!
Marius Alin
Marius Alin2 ani în urmă
neseriosi cand au de-a face cu barbati ( normal, femeile platesc sume de 3 cifre pentru niste prostii, nu noi). am sunat pentru o rezervare si domnul mi-a inchis spunand ca ma suna el...
Oana NT
Oana NT2 ani în urmă
O experiență mai mult decât plăcută! Voi reveni cu drag! ❤️
Locații recomandate