/Iasi/Coafor

Utopia

Strada Mihai Costăchescu 3, Iași 700495, România

Utopia
Coafor
4.6
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJ9+V7 Iași, România
+40 736 211 960
utopiasalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
SLM Slurpy
SLM Slurpy2 ani în urmă
Foarte frumos si foarte amabili.Pret bun
Larisa Hotin
Larisa Hotin4 ani în urmă
Nu recomand acest salon pentru manichiura/pedichiura in nici un caz!! In afara faptului ca m-am simtit ca la o dugheana de mana a treia, toata procedura a fost lipsita de profesionalism si cel mai important lucru negativ este ca nu s-a respectat nici cea mai mica masura din ceea ce am cerut. Domnisoara pedichiurista a facut exact ce a taiat-o pe dumneaei capul sub masa unde eu nu putem vedea si rezultatul final au fost unghii mov cu margini roz de la carmin(in conditiile in care eu am cerut o culoare naturala un rose-nude) si o atitudine sfidatoare cand am spus ca eu nu am cerut asta mi s-a raspuns ca “oricum altceva mai deschis nu avea”... ma intreb de ce nu mi-a precizat acest lucru de la inceput. De asemenea cand am efectuat plata avand si un card partener UBC, nu a respectat pretul afisat pe site de 75lei pedichiura semipermanenta, motivand ca preturile au fost deja schimbate de mult dar nu s-au actualizat pe site.
Atitudinea a fost una mizerabila! Nu asa trebuie sa fii tratata intr-un salon care se presupune a fi cu pretentii. Precizez ca a doua zi mi-am facut programare la un salon de cartier si mi-a fost refacuta pedichiura.
Georgiana Lupu
Georgiana Lupu4 ani în urmă
Am fost atat la cosmetica si, cat si la coafor, iar serviciile au fost de calitate. Angajati sunt amabili si se comporta cu profesionalism, oferind si anumite sfaturi de beauty.
Nicoleta toma
Nicoleta toma4 ani în urmă
Dacă îți dorești o schimbare de look, poți apela cu încredere la oricare dintre hairstilisti, cu toții știu foarte bine ce fac :)
Madalina Viziteu
Madalina Viziteu6 ani în urmă
Cum sa ii spui clientului " daca te misti, te spanzur" ? Oricat de friendly voia sa fie personalul, nu se fac astfel de glume cu persoane pe care nu le cunosti. Nimic special in comparatie cu alte saloane, doar preturi foarte ridicate (pentru ca mi-a indreptat putin parul cu peria si feonul mi-a luat 60 lei, desi nu am cerut acest serviciu).
Teodora Tofan
Teodora Tofan2 ani în urmă
Domnisoara de la manichiura ar putea fi putin mai draguta, inteleg ca avem cu totii probleme, dar inca de cand m-a luat mi s-a parut intoarsa pe dos si a deranjat-o destul de tare ca am rugat-o a doua oara sa imi dea forma asa cum imi doresc, a doua zi fiind ziua nuntii mele era destul de important pentru mine. Si sora mea am inteles ca a primit un tratament mai rece. In fine, manichiura a iesit bine pana la urma, dar nu m-am simtit comfortabil.

Apoi, intrebasem initial pe Facebook cat costa mai multe servicii, printre care si un coafat de bucle lejere. Mi s-a spus ca 87 de lei. Domnisoara, foarte amabila si draguta de altfel, m-a intrebat pentru ce ma pregatesc si i-am zis ca pentru nunta mea, care a fost foarte simpla. Dar probabil de asta am sfarsit prin a plati 172 de lei pentru niste waves un pic mai elegante. :)

Nu cred ca voi mai reveni
Gabriela Andriescu
Gabriela Andriescu2 ani în urmă
Mereu ma simt bine aici pentru ca am incredere ca sunt pe mainile unor profesionisti.
Mariana Iliev
Mariana Iliev2 ani în urmă
Personal profosional..servicii de calitate...Felicitari ! Recomand cu căldură..
Locații recomandate