/Dolj/Coafor

Studio 30

Strada Dezrobirii 160, Craiova 200520, România

Studio 30
Coafor
4.6
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RCF+49 Craiova, România
+40 765 135 753
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Copanceanu Razvan
Copanceanu Razvan2 ani în urmă
Profesioniști!!
Daria
Daria2 ani în urmă
Cele 2 stelute nu sunt pentru calitatea serviciilor, ci pentru lipsa de organizare si profesionalism. Toata experienta a fost stresanta start to finish. 100% nu recomand mai ales daca faceti bridal prep si daca vreti sa va simtiti si bine in acest proces.

Am fost un haos adevarat sa fac programari pentru par si makeup pentru mine si prietenele mele intrucat nu exista un sistem centralizat de gestionare a programarilor prin salon, iar fetele de la salon iau si programari separat - ulterior nu mai stie nimeni de nimeni. In mod evident, din cauza toate acestei dezorganizari si lipsa de comunicare s-a facut o programare in plus, motiv pentru care eu am fost blamata. Mi-as fi dorit sa stiu de existenta acestei programari in plus pentru ca eu chiar a trebuit sa gasesc makeup prietenei mele la un alt salon crezand ca aici nu mai este loc. Recomand o solutie este foarte simpla - o confirmare scrisa a salonului a tuturor programarilor. Aceasta confirmare exista in mesajele de pe Facebook, insa acest sistemul nu are cum sa functioneze daca programarile nu sunt centralizate.

Salonul nu mentioneaza clientelor ca la coafuri spalatul parului nu este inclus. Nu ar fi fost un capat de tara daca personalul ar fi sarit imediat sa rezolve cumva problema prietenei mele si sa gaseasca o solutie. La insistentele noastre s-a gasit o solutie (foarte simpla de altfel), cineva din salon care sa ii spele parul inainte de programarea ei.

Din toate serviciile la care am apelat la nunta (restaurant, muzica, fotograf, rochie, flori, etc), salonul a fost singurul dezamagitor.
Dumitrascu Andreea
Dumitrascu Andreea4 ani în urmă
Mari e cea mai buna!
Turna Stela
Turna Stela4 ani în urmă
BUNA SEARA VREAU SA VA MARTURISESC CA SUNT FOARTE DEZAMAGITA DE SERVICIILE OFERITE DE ACEST SALON MAI BINE LATI NUMI ȘCOALA PENTRU INCEPATORISTUDIO 30
Robert Stancu
Robert Stancu4 ani în urmă
Oameni slab pregătiți care te fac sa pierzi timpul degeaba. 2:30 pt un machiaj de 30 min
Antonie Florin
Antonie Florin4 ani în urmă
Slaba calitate , preturi f.mari pt. ce se oferă.
Ghidul Cumparatorului
Ghidul Cumparatorului5 ani în urmă
4,85 stele din 13 recenzii online, în ultima lună. Rating A+
Adina nicolae
Adina nicolae5 ani în urmă
Atmosfera frumoasa si oameni frumosi care te fac sa te simti bine, profesionalism la superlativ. Multumesc, Alex Birsan pentru culoarea superba!
Locații recomandate