/Constanta/Coafor

Totul pentru frumusetea ta

Bulevardul I. C. Brătianu 86, Constanța 900178, România

Totul pentru frumusetea ta
Coafor
4.6
42 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JC7+GW Constanța, România
+40 723 624 863
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona303 zile în urmă
Totul la superlativ. Mulțumesc!
Mirela Marcu
Mirela Marcu2 ani în urmă
Immediat ce am pășit pragul am fost întâmpinată de un zâmbet primitor, iar pe parcursul șederii acolo am putut simții o energie caldă dată de persoanele care se străduiau să facă ‘Toul pentru frunusetea ta’.
Gabriela Anca cred ca este un guru al culorilor și are un simt estetic excelent, drept pentru care dacă te lași pe mâna ei, nu vei pleca cu o tunsoare sau o culoare care sa nu se potrivească trăsăturilor tale estetice. Tehnica de permanent ANC nu am incertat-o, însă am văzut rezultatele pe clientele aflate in locație și buclele mi-au parut izbitor de asemănătoare cu cele naturale.
Clientele venite acolo păreau ca au venit nu numai sa își imbunătățească look-ul, dar și sa petreacă un timp de calitate și relaxare. Admosfera este primitoare , nu am simțit atitudini scorțoase și rigide.
Ce aduce un plus valoare acest loc? Faptul ca Gabriela este o persoana generoasa, empatica, o persoana ce daruieste din ceea ce primește. Eu am ajuns acolo in luna cadourilor, iar ea pregătise pentru clientele ei mici atenții de la Mosu’ și, in plus un eveniment pentru ele, a cărui intrare se putea achita dăruind o punga cu cadouri pentru copiii mai puțin norocoși, aflați intr-un centru social destinat protecției copilului.
Recomand cu încredere!
Valeria Rusnac
Valeria Rusnac2 ani în urmă
Am avut o experienta proasta la acest salon. Atitudine superioara, salon murdar, cu placile de par pe jos, scaune murdare, nu se repectau regulile impuse de autoritati(doamna nu purta masca, stranuta si isi sufla nasul intruna)etc.
Doamna care nu stiu ce era, coafeza sau de la curatenie era preocupata sa stearga espressorul, sa butoneze telefonul si sa imi tina prelegeri despre cate cunostinte are ea. Am fost nevoita sa plec pentru ca aceasta doamna care a început sa se ocupe de parul meu era sub orice critica. Nu recomand. Ar trebui inchis acest salon iar doamna sa invete sa se comporte daca va continua sa lucreze cu oamenii.
Elena Hîrtopanu
Elena Hîrtopanu2 ani în urmă
Cred că este de 3 stele dar nam vizitat
Magdalena rusen
Magdalena rusen4 ani în urmă
F scump ,ar trebui sa mai merg odata sa mi fac o parere,dar oricum preturi exagerate .oricum nu mai merg o tunsoare 80 ron ......incredibil 5 minute
Ioana Bildea
Ioana Bildea2 ani în urmă
Servicii de calitate superioară ,ambient placut relaxant ., este locul de unde pleci cu un plus de atitudine si incredere ,cu un strop de culoare si un zâmbet larg,care te va face sa fii in centru atenției .
Negrici bianca
Negrici bianca2 ani în urmă
O echipa de profesioniști. Produse profesionale de cea mai buna calitate.Acolo este locul unde visele devin realitate. O schimbare de look foarte bine realizata.Recomand cu multa încredere și plăcere.
Mirela Ionaşcu
Mirela Ionaşcu2 ani în urmă
Locul unde te încarci pozitiv🥰
VIRGINIA LILIANA CALIN
VIRGINIA LILIANA CALIN2 ani în urmă
Oameni minunați si dedicati meseriei lor👍 Felicitări!
Locații recomandate