/Constanta/Coafor

Infinity Studio Constanta

Centru, Strada Miron Costin 54, Constanța 900178, România

Infinity Studio Constanta
Coafor
4.6
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJV+CJ Constanța, România
+40 241 660 184
cameliatugearu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Panait
Irina Panait2 ani în urmă
Persoane care nu au nicio treaba cu realizarea unei coafuri care sa își merite banii, sau cel puțin sa reziste câteva ore bune. Încasează foarte mulți bani, fără bon fiscal. Le ceri ceva, iar când te uiți în oglinda nu este nici pe departe ce ți-ai fi dorit,raspunsul fiind ca, fotografia este editata,nu se poate realiza identic, în condițiile în care ți s-a spus ca se poate face.
Luminita Moraru
Luminita Moraru2 ani în urmă
Un salon cu servicii profesioniste și atmosfera plăcută, calda. Am fost tunsa și aranjata de Zâna și am fost incantata!
Voi reveni cu plăcere!
Mihaela Luminare
Mihaela Luminare2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism, persoane atente la ceea ce iti doresti, foarte amabile si drăguțe, isi dau toată silința să îți ofere tot ce este mai frumos, ce te avantajează si sa te faca sa strălucești. O recomand cu multă căldură pe doamna Georgiana,care este o adevărată profesionistă! ❤
Lenuta Delcea
Lenuta Delcea2 ani în urmă
Elena se poate descrie: profesionalism, eleganță, puctualitate si mult bun simț ♥️
Simona Tirlea
Simona Tirlea4 ani în urmă
Super! Zina a fost foarte atenta la dorințele mele și rezultatul final a fost pe măsură! Toți angajații foarte atenți și binevoitori, cu zâmbetul pe buze! Și încă ceva: prima dată după mulți ani de coafat când a doua zi am putut sa mă pieptan fara sa fie nevoie să-mi spăl parul! Mulțumesc!
Corina Dana
Corina Dana4 ani în urmă
Bătaie de joc și nesimțire mai mare ca aici, nu am întâlnit! Am fost tunsă de o angajată care in timp ce mă tundea, avea pe altcineva la vopsit. In plus, habar nu avea să tundă ...Rezultatul? Mi-a fost rușine să merg pe strada ,după ce și-a bătut joc de părul meu!
Andreea Sabina
Andreea Sabina4 ani în urmă
Loc placut, servicii de calitate, consiliere specializata, singurul inconvenient fiind ca preturile sunt putin cam mari (luand in considerare ca folosesc produsele L'oreal si nu vreo gamă vegana, fara parabeni, fara SLS) - pachet tuns+spalat+ aranjat par , 130 lei .
Voi reveni pt ca tunsoarea a fost realizata corect.
Deea Fit
Deea Fit4 ani în urmă
Cel mai bun coafor din oraș! Recomand cu căldură. Camelia Tugearu este o profesionistă în adevăratul sens si un om minunat!
Locații recomandate