/Constanta/Coafor

Vergi's Salon

Strada Flămânda 19, Constanța 900647, România

Vergi's Salon
Coafor
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQP+MV Constanța, România
+40 241 545 777
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
JEAN CATALIN RADULESCU
JEAN CATALIN RADULESCU2 ani în urmă
Servicii prompte și de calitate la orice ora
Alin Cojocaru
Alin Cojocaru4 ani în urmă
Salonul frumos . Tunsul nu . Mai dai si 30 de lei . Am nimerit la o domna blonda. Al 2 lea scaun de la geam . Ba vorbea la telefon,ba radea . Te tunde cum vrea ea,chiar daca te intreaba cum vrei sa te tunzi . "Pierdut in parti ,si sus scurtat putin ." Acm trebuie sa ma tund chel .
Dragos Dumbrava
Dragos Dumbrava5 ani în urmă
Ma tund de mult timp la aceasta frizerie dar ultima data am avut ghinionul sa prind o frizerita care nu numai ca nu m-a tuns cum am vrut dar cred ca eu m-as fi tuns mai bine singur: tunsoarea este neuniforma , in unele locuri fiind prea scurta iar in altele smocuri de par care nu au ce cauta acolo. Singura solutie in acest moment pentru a avea o tunsoare decenta este sa ma tund chel. Sunt multe alte frizerite in acest salon care tund bine dar sa va feriti de aceasta doamna blonda de vreo 25 de ani.(imi pare rau ca nu i-am retinut numele).
Marcel Ciolanu
Marcel Ciolanu2 ani în urmă
Super multumit de fiecare data.
M am tuns si cu programare si fara.
In anul 2019 lucra la salon o domnisoara care tundea la ultimul scaun pe stanga. Daca nu ma insel se numea Alexandra. Era foarte solicitata si tundea doar cu programare. Stie cineva la ce salon s a mutat?
Va multumesc.
Cristian Carcea
Cristian Carcea2 ani în urmă
Am venit astazi 9:20,am intrebat daca au vreo programare,au zis nu,erau 2 doamne frizerite,o intreb pe ceea blonda(la care ma tundeam si lasam 10 lei ciubuc mereu,) daca au programari si a zis ca nu.Erau 2 oameni pe care cele 2 frizerite ii tundeau.Astept,vine un domn cu un Mercedes alb jeep,vb cu doamna blonda cu care am vb eu,si se baga sa il tunda pe dansu in fatza mea.Probabil ca eram imbracat in combinizon(curat) mi-a scazut prestanta.In secunda 2 am plecat.Nesimtire crasa,pe aici numai calc in viata mea,pe mine m-ati pierdut de client.Nu haina il face pe om.Sunt marinar si muncesc si duminica la casa mea.Salom de aromani,daca eram in ardeal sau banat era altceva.
Ion Enache
Ion Enache2 ani în urmă
Este locul unde, de peste 10 ani imi tund parul...
Olimpiu iorganda (Bebe)
Olimpiu iorganda (Bebe)2 ani în urmă
Beautiful haircut! Amabile și super profi!
Szemtelen Manó
Szemtelen Manó2 ani în urmă
Cele mai bune freze
Locații recomandate