/Constanta/Coafor

Peppermint

Bulevardul Tomis nr. 29, Constanța 900742, România

Peppermint
Coafor
4.9
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG4+5C Constanța, România
+40 759 975 390
peppermint-beautysalon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Ana-Maria Coman
Ana-Maria Coman2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută la acest salon. Mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care a-ți dat dovada. Cu siguranță voi mai reveni. 😁
Alexandra Suciu
Alexandra Suciu2 ani în urmă
A fost prima data cand am pasit in acest salon. Eram destul de stresata la inceput, insa am vazut ca au numai recenzii pozitive, asa ca am zis sa merg cu optimism. Am numai lucruri bune despre acest salon!
1. Profesionalism la nivel inalt! Doamna este o draguta si are niste maini asa usoare incat nu o simti deloc, fata de alte saloane unde esti trasa de par si te doare. Am vrut o schimbare de look si efectiv arat zici ca sunt al om! Am ramas WOW la final :)
2. Preturile sunt extrem de accesibile pentru cat de bine se pricepe si pentru cate servicii iti ofera.
3. Doamna este foarte sociabila si draguta si iti da un good vibe :). Venisem stresata si am plecat cu un mood super fain :).
In concluzie: recomand 100% acest salon :). Nu simti ca mergi la tuns, ci mai degraba ca mergi la o sedinta de spa si relaxare, ceea ce e nice :).
Melloo loo
Melloo loo2 ani în urmă
Este un salon absolut superb, oamenii sunt extrem de calzi si de primitori, totul este la superlativ iar atentia la detalii e nelipsita. De asemenea, profesionalismul isi spune cuvantul in acest salon. Am numai cuvinte de lauda! Recomand 100% 💖
Psiholog Maria Cristina Glaman
Psiholog Maria Cristina Glaman2 ani în urmă
Am avut cea mai placuta experienta de haircut de pana acum, fara exagerare.. Pana acum m-am dus la hairstylists de mare voga stiind ca am un par dificil insa am plecat... nu prea multumita. La Peppermint insa am gasit meticulozitate, rabdare, curatenie, atentie pe detalii si amabilitate dar mai ales s-a tinut cont de ceea ce doresc. Sunt foarte multumita, calitatea muncii la superlativ. Mulțumesc cu recunostinta doamnei Larisa!
Emilia Asofroniei
Emilia Asofroniei2 ani în urmă
5 stele, categoric! 👌
Doamna Larisa e minunata, gingașa, calma, explica totul amănunțit și face o treaba absolut excelenta, am ieșit alt om de acolo! 💇🏻‍♀️
O recomand cu tot dragul! 💕❤️
Elena-Laura Atodiresei
Elena-Laura Atodiresei2 ani în urmă
Mi a plăcut foarte mult atmosfera si profesionalismul. Recomand 100%
Am fost mai mult decât mulțumită de tunsoarea primită. 😊
Eve Rosser
Eve Rosser2 ani în urmă
Foarte drăguț si intim. Personalul super amabil și foarte profi. Mi-a plăcut foarte mult, iar tunsoarea e minunata, am ieșit alt om 😂. Cu siguranță o sa revin. Recomand cu drag.
Andy Vilau
Andy Vilau2 ani în urmă
Servicii de foarte buna calitatea, localul este foarte placut, iar personalul este super primitor si amabil! RECOMAND!
Locații recomandate