/Bucuresti/Coafor

Eva Beauty salon Auchan Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

Eva Beauty salon Auchan Titan
Coafor
2.8
63 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C5CH+7H București, România
+40 724 658 501
evabeautysalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Adina24 zile în urmă
Toti angajatii au pe cartea de muncă minimul pe economie!Se lucrează in Wekeend 3 zile,12 ore,consecutiv!Nu ai dreptul concediu mai mult de 7 zile!Se fac programări una peste alta,nu respectă angajații si nici clienții!Se vorbeste intre colegi foarte urât de față cu clienții!Nu verifică nimeni actele acestei companii?Patroana are 4 saloane in Bucuresti
Ana-Maria235 zile în urmă
Japcă pe față, coafeze care se rog de șefa sa treacă pe bonul de plata al clientei mai mult decât au făcut și pe deasupra mai sunt și “sictirite” de viața, ca sa nu zic altfel ….
Daniela294 zile în urmă
Mulțumesc frumos domnișoarei manichiurista Cătălina (blonda)!Unghiuțe impecabile!Succes în continuare!
Adriana Ola
Adriana Ola2 ani în urmă
E posibil asa ceva, hal de preț. Ca sa vopsesc doar rădăcina cu vopseaua mea, mi s-a cerut 95 lei manopera 🙈 cu 4 pensule astupa radacina si cu vopseaua mea. Aloooo, ce preturi aveti?
Pai dacă ceream cu vopseaua voastră, cat cereati? 300-400 lei?
Mereu e salonul plin acolo ca e trecere multa, dar nu cred ca aveți clientii permanenți. Cred ca vin o data și a doua oara nu mai calca. Noroc ca avem populație multă
N S
N S2 ani în urmă
Nu-si respecta programarile, ceea ce diminueaza timpul alocat clientului urmator cu 10-15 minute dintr-un slot de 30 de minute. Implicit o scadere a calitatii si a atentiei la detalii.
Indolenta si lipsa de profesionalism.
Nu recomand.

PS. Cam asa arata dupa 7 zile un 'pierdut' luat cu 0.5.
Daca nici treaba asta simpla nu poti sa o faci cum trebuie pentru toti clientii, atunci locul tau nu e intr-un salon.
Danciu Dragos
Danciu Dragos2 ani în urmă
Nu pot sa-mi dau cu părerea decât despre frizeri, bineînțeles. M-am tuns la doi băieți până acum și am fost foarte mulțumit. Serioși și profesionisti!
Sofica Damian
Sofica Damian2 ani în urmă
Evitați sa va faceți manichiura, pedichiura la ei. Nici măcar după un an nu sunt bine cu unghiile de la picioare. Am luat o ciuperca îngrijitoare. Dr evitat, sincer.
Lorena Andreea
Lorena Andreea2 ani în urmă
Așa s-au rupt după nici 2 săptămâni, pot sa zic ca m-au lăsat cu trauma. Mi se rup unghiile din carne. Tin sa menționez ca eu am avut unghii lungi și pana acum, dar așa ceva nu am pățit in viata mea. DE EVITAT PENTRU ORICE TINE DE UNGHII.
Oana mustata
Oana mustata2 ani în urmă
Andreea este absolut praf.Mama i-a spus NU scurt si ea a tuns-o extrem de scurt.Eu i-am spus tuns bob pana la umar si a tuns inca 10 cm de la umar.Nu are habar de ce face! Regret maxim ca am fost la acest salon
Nadia r
Nadia r2 ani în urmă
Servicii de îngrijire profesionale la preturi accesibile, am fost răsfățată de specialiști in: coafura, manichiura semipermanenta cu modele sofisticate și elegante, cosmetica și frizerie.
Simona sima
Simona sima2 ani în urmă
Merg de cativa ani la acest salon.Nu pot decat sa spun cuvinte de lauda.⭐️
Loka 😜este Mana de Aur Pe langa faptul ca este o fire prietenoasa,respectuoasa si de o finete aparte ,este de un Profesionalism Extraordinar.❤️❤️❤️❤️❤️❤️Multumesc!!
Locații recomandate