/Bucuresti/Coafor

L'elegance

Str. Liviu Rebreanu 27, București 31777, România

L'elegance
Coafor
4.5
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5GC+48 București, România
+40 21 644 0395
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leonte Gina
Leonte Gina2 ani în urmă
Foarte mulțumită întotdeauna !
Ecaterina Oros
Ecaterina Oros2 ani în urmă
Merg aici de multi ani sunt multumia
Olga Ionescu
Olga Ionescu2 ani în urmă
Am avut șansa să îmi fac cele necesare fără programare prealabilă. Lipsa clienților, le ținea pe salariate fără activitate.A fost șansa mea.In mod normal este obligatorie programarea.Salariatele sunt foarte amabile,muncesc cu seriozitate.Am fost mulțumită. Preturile rezonabile,însă,( trebuie sa spun asta)mai mari decât în Germania.Diferenta este de aproape 20 euro(mai mult decât acolo,.Vorbesc despre un salon dintr-un cartier ( Titan.)
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Super bun baiatul la tuns, dar nu si doamna.
Patricia Istrate
Patricia Istrate4 ani în urmă
Merg la tuns de mica aici, însă de data aceasta nu le am mai găsit pe doamnele care erau de obicei. M a tuns o alta doamna pe care o văzusem prima dată acolo. Abia acasă mi am dat seama cum m a tuns: horror. Mi a făcut niște scări foarte mari, care în spate nu se vad, nu pare că e vreun fir egal cu altul, iar în fata mi a tăiat mult mai mult decât discutasem din breton și arată tuns cu ciobul. Horrooorrr!
Adrian macarale
Adrian macarale2 ani în urmă
Cel mai priceput frizer de pe planeta asta, baiat salon de nota 10, e atent la fiecare firicel de par, recomand cu incredere, cu copilul am fost pe la vreo 10 frizeri unde făcea ca trenul, insă el stie cum sa vorbeasca si sa se poarte cu copiii, de acum vrea copilul in fiecare zi la frizer, asta mic zice "tunsărie", 5 stele fratelos.
Carmen Cană
Carmen Cană2 ani în urmă
Întotdeauna am fost foarte mulțumită de rezultat, deși în 90% din cazuri am fost fără programare la o anumită persoană sau chiar așa direct când mi s-au pus pata să mă tund. Profesioniste adevărate și o plăcere să merg la acest salon. Curat, preturi decente, personal amabil și cald. Sunt clienta lor din anul 2004. ❤️
Matei Mandea
Matei Mandea2 ani în urmă
Era frizeria la care ma duceam de ani buni, cred ca de vreo 8-9 ani. Buni, medii ca si frizeri mm, eram relativ multumit, nu era cine stie ce. Pana azi. Nu cred ca ma voi mai duce. Am facut programare si mi s-a spus ca se va intarzia 10-15 min, am zis ca ok astept, dar dupa 45 de min am plecat, mai ales ca de obicei tunsul meu dureaza 10 minute maxim. Ca sa nu mai zic ca in aceasta perioada nu se poarta niciun fel de masca sau se poarta cu nasu pe afara (degeaba). O sa caut servicii mai de calitate.
Locații recomandate