/Bucuresti/Coafor

Blue Spa Crângași

Șoseaua Virtuții 148, București 060209, România

Blue Spa Crângași
Coafor
4.5
452 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F22W+C8 București, România
+40 728 011 861
bluespa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Beatrice Chivu
Beatrice Chivu2 ani în urmă
La manichiura am fost, igiena lasă de dorit, era acolo un lighean de la pedichiura lăsat cu prosopul murdar, manchiurista purta aceleași mănuși de unica folosință rupte, mobilier scorojit. Instrumentar de metal ce nu părea a fi sterilizat, am rugat-o să nu folosească forfecuța pentru cuticulele dar a făcut-o chiar și așa. Lipsă de atenție la detalii in ceea ce privește manichiura. Nu recomand.
Lumi Codrescu
Lumi Codrescu2 ani în urmă
Am fost super incantata. Veni, vidi, vici. Tuns rapid, elegant, personal amabil si profesionist. Am plecat foarte mulțumită și voi reveni cu drag. Recomand
Bianca Onofrei
Bianca Onofrei2 ani în urmă
Am fost la manichiura semipermanenta, la salonul din Crangasi. Dupa cum se vede, manichiura arata foarte rau. A fost realizata fara macar sa fie o lampa de iluminat pe masa, prin urmare lipseste si atentia la detalii.
Am semnalat ca o unghie nu este ok, pentru ca la fata locului atat vedeam, in lumina aceea slaba, si drept raspuns, am mai primit un strat de oja peste. Nu am vrut sa mai insist, cu siguranta nu mai revin. Pana acum am fost clienta salonului pentru cosmetica si am fost multumita.
Din pacate, dupa realizarea manichiurii, mi-am dat seama ca si forfecuta de cuticule a fost scoasa dintr-o cutie unde erau mai multe ustensile, nu am siguranta ca au fost sterilizate corespunzator. Si cum una dintre cuticule a sangerat, sper foarte tare sa nu ma aleg cu o hepatita.
Panta anca manuela
Panta anca manuela2 ani în urmă
O experienta reusita pentru un nou look. M-au cucerit de la prima intalnire. ❤️❤️❤️
Constantin Elena
Constantin Elena4 ani în urmă
La manichiura e jale , am plătit 145 lei (plus tips ) pe o construcție cu gel de începătoare , după o săptămâna colțurile unghiilor sau separat de unghie și ulterior au picat
Sa nu mai zic ca nu exista apex făcut pe unghie sau gel pus corect pe lateralul unghiei
Top lacul folosit la final sa matuit in doua zile
Doamma avea experiența , dar ia lipsit cheful presupun
Îmi pare rău ca nu mai știu cum o chema , dar se lauda ca pune unghii de 9 ani , deci era plictisita rău
Păcat de locație cu așa angajati
Candre72
Candre722 ani în urmă
O locație frumoasa și curata!
Wolfgang Kreutzfeld
Wolfgang Kreutzfeld2 ani în urmă
Am fost acolo pentru un tuns, totul a decurs foarte bine și am fost mulțumit de rezultat . Recomand
Raluca Docan
Raluca Docan2 ani în urmă
Am trecut vara trecuta pe acolo intamplator si m-am oprit sa imi fac o programare la epilat. Femeia de la receptie a zis ca ma poate primi chiar atunci, dar cu o atitudine de parca o ridicasem de pe WC pentru asta. M-a repezit si nu a pregatit pielea in niciun fel pt epilare. A pus ceara de 5 ori in acelasi loc pana mi-a dat sangele, totusi a ramas acelasi par ca la inceput.
Dupa asta mi-a spus ca trecem la pensat. Eu am refuzat pentru ca mi-am dat seama cat de prost era serviciul si i-am spus si motivul.
Raspunsul ei? "E clar ca te-ai dat cu deodorant si de asta nu merge ceara". Doar nu era intr-o zi de vara eu sa nu ma dau cu deodorant, normal ar fi fost sa stearga zona inainte sau macar sa o dea cu pudra.
Locații recomandate