/Bucuresti/Coafor

ABBATE Ghencea

Strada Vlădeasa 2, București 061671, România

ABBATE Ghencea
Coafor
4.6
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28W+7F București, România
+40 21 440 0071
abbate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Elena R.
Elena R.2 ani în urmă
Serviciu de manichiura- pedichiura de o calitate slabă deși preturile sunt generoase.
Pro: igiena, calitatea ojelor ( folosesc O.P.I.)
Contra: cuticula tăiat parțial sub motivul " e prea lipita", zero ulei aplicat pentru îngrijirea cuticulei ( probabil pentru că era prea lipita haha)
Mary Brotea
Mary Brotea2 ani în urmă
Sunt clienta de peste12 ani a acestui salon vorbesc de numele Abbate pt k am fost pe la toate saloanele al acestui brend si spre dezamagirea mea calitatea a scazut ff mult in decursul acestor aniiii, doamnele si domnisoarele coafeze park nu mai stiu sa tunda nu mai sriu sa faca o tunsoare filata un breton corect imi venea sa plang dupa ce am iesit din salon nu a fost groaznic dar nici ff bn si nu sunt un client fff pretentios sa nu se intelega gresit dar park prea nu si mai dau interesul Cred k ar trebui sa le mai oferiti cateva cursuri stiu k aveati aceasta oportunitate de a va scolii angajati Chiar imi oare rau k treb sa va impartasesc aceste momente negative . Cat despre salon cred k ar treb sa mai schimbati un pic mobilierul nu stiu ceva mai vesel mai romantic sa te faci sa te simti placut in acel ambient sa pleci cu un vaib bun de la salon
Elena CREATA
Elena CREATA2 ani în urmă
Nu mai calc niciodată!!în anul 2021 am fost spălată la cap cu Ibricul cu apa rece,la scafa unde se presupune ca vii sa te relaxezi,pos ul nu funcționează, trebuie sa cauți de nebuna pe străzi un bancomat ,si ca si cireașa de final ,cele 3 fete de la recepție, chiar 3 persoane ,mi au calculat greșit bonul,asa ca din nou la bancomat sa pot scoate diferența greșită!!0 stele si nu mai revin!!
Alexandra Pușcașu
Alexandra Pușcașu2 ani în urmă
Recomand Dany - cea mai bună cosmeticiană! Epilat perfect și rapid.
Prețurile, în schimb, s-au mărit cam mult acum în noiembrie (+20%).
George Lazureanu
George Lazureanu2 ani în urmă
Comod ca pret 21 lei, cu spaga 26 de obicei.

Atmosfera este foarte profesionista, nu se asteapa niciun fel de atentie la sfarsit. Sugerez sa va tundeti la doamnele mai in varsta intrucat sunt la nivel de barbershop :)
Marian Cristinel Atomi
Marian Cristinel Atomi2 ani în urmă
O experiență proasta rău ... Sincer stau la Vlădeasa 10 și am zis hai sa incerc că e in zona.. am intrat sa mă tund și să văd care e treabă.. domna casiera extrem de primitoare și respectuoasă ..totul bine și frumos până am ajuns la o doamna Cristina pe scaun.. care timp de 1 ora am simțit că își bate joc de mine.. ma zgâriat de nenumărate ori cu mașina și cu feonul nu exagerez dar numai în ochii îmi bătea cu el ... Să numai zic că am cerut să îmi facă și barba dar între timp a venit alt client și nah că sa îl ia repede mi-a dat buleala pe românește ...i-am cerut să mă ia pierdut și cu bricul și mă luat cu 2 peste tot ai brici a zis că nu are... Numai revin..păcat de locație și primirea călduroasă !
Loredana Bunduc
Loredana Bunduc2 ani în urmă
Super ok, fetele de acolo, am iesit super frumos vopsita, la spalat au niste maini, iti fac un masaj super relaxat iesi. Maxim multumita.
Dragomir virginia
Dragomir virginia2 ani în urmă
Curat,personal amabil și profesionist... începând de la recepție și restul.
Locații recomandate