/Bucuresti/Coafor

Why Not - Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 27C, București 032454, România

Why Not - Titan
Coafor
4.3
580 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5FG+3M București, România
+40 21 345 6170
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Florina Birsan
Florina Birsan2 ani în urmă
După multe încercări și dezamăgiri, în sfârșit am găsit pe cineva care știe să facă unghiile și frumoase și rezistente, în plus, este și foarte drăguță.
Andreea (Why Not Titan) is the best!!!
De asemenea, o recomand din toată inima pe Gabi de la cosmetică! de peste 10 ani sunt clienta ei fidelă, este o profesionistă și un om minunat!🤗
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela2 ani în urmă
Îmi pare rău să spun că nu voi mai merge la manichiură la acest salon, dna tina mi a făcut o manichiura semi mi fără forma, după 1 zi a inceputsa se cojeasca oja. Am mers sa mi le refacă, am schimbat nuanta în ideea ca a fost veche oja, însă rezultatul a fost același. Strat gros de oja, manichiura Inestetica și care se cojea.. În rest, Ema de la coafor e excepțională, super profi, rapida, stăpâna pe meserie.
Diana
Diana2 ani în urmă
M-am tuns si vopsit șuvițe la Ema si ma bucur de rezultat. Pretul a fost ok (240 lei).
Sarmizia Fetcu
Sarmizia Fetcu2 ani în urmă
Merg de aproape 7 ani la acest salon si am beneficiat de cele mai bune servicii de manichiura/pedichiura si cosmetica. Apreciez constanta si profesionalismul doamnelor de la cosmetica. Recomand!
Cristina Jerpelea
Cristina Jerpelea2 ani în urmă
Coafeza Ema, supertare se ridica la nivel de hair stilist +5*, manichiura - pedichiura Tina, +5*. Si sunt foarte pretentioasa. Preturile sunt si ele ok.
Mary Velicu
Mary Velicu2 ani în urmă
Foarte amabile fetele din recepție, curățenia nu a lăsat de dorit. Puțin decalate programarile dar nu a fost o problema.
Claudiu Bucurica
Claudiu Bucurica2 ani în urmă
Un salon cu personal calificat, intr-un cuvânt artiști. Recomand cu încredere! Thumbs up!
Istrate Oana
Istrate Oana2 ani în urmă
Merg de foarte multi ani la acest salon cred că de când s-a deschis .Sunt foarte multumita de serviciile lor insa de foarte mult timp nu găseam pe cineva care sa îmi facă unghiile frumoase și perfecte.Aici am descoperit-o pe Andreea care este o profesionista desăvârșită,unghiile făcute de ea sunt PERFECTE , își face cu pasiune meseria ,este foarte atenta și omenoasa.Recomand cu încredere un profesionist desăvârșit.
Locații recomandate