/Bucuresti/Coafor

Discret Salon Titan

Aleea Barajul Lotru 2, București 030437, România

Discret Salon Titan
Coafor
4.2
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5G7+MC București, România
+40 768 338 860
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Marilena Ionescu
Marilena Ionescu2 ani în urmă
Am folosit toate serviciile salonului, inclusiv machiaj si masaj, toate de cea mai slaba calitate. Nu recomand.
Raspuns: E destul de grav ca nu apar in baza de date, desi am trecut pe la toate angajatele in urma cu doi ani: la coafor mi s-a facut o codita impletita, de paream rasa pe jumatate de cap si care nici macar nu a rezistat; la machiaj am asteptat sa termine cu tunsul unui domn (deci probabil era frizerita) si mi-a realizat un machiaj extrem de strident, parea ca mi-a luat foc fața si toti invitatii m-au intrebat ce s-a intamplat cu fața mea; la manichiura era o duduie, fosta clienta, care doar mi-a sters oja si mi-a aplicat alta, nici gand sa se ocupe de uniformizarea unghiilor, de cuticule etc.; inaintea ei, mi-a facut mani si pedi semi o d-na despre care am aflat ulterior ca era cosmeticiana si care s-a priceput atat de bine, incat de a doua zi a inceput sa mi se fisureze oja si de a treia sa-mi sara de pe unghii; la cosmetica am fost la o tanara care m-a epilat pe brazde(zona epilata/zona rarita si zona intacta, probabil pt comparatie); la masaj am fost la o laudata d-na "nevazatoare", care insa vedea făra probleme si care avea un tarif diferit de cel cunoscut la receptie, mai era si o d-na cu experienta in televiziune, dar care nu a rezistat prea mult, principala activitate fiind fumatul in fata salonului... Deci angajatii fac ce li se cere si nu neaparat ce scrie pe diploma, de aici si calitatea slabă a serviciilor oferite.
Oana Marin
Oana Marin2 ani în urmă
Recomand ! Au cele mai bune preturi la procedurile de remodelare corporala si epilarea definitiva cu laser .Folosesc tehnologie de cea mai buna calitate. Rezultatele au fost vizibile de la prima sedinta .
Adriana Cirlea
Adriana Cirlea2 ani în urmă
Beneficiez de aproximativ 10 luni de serviciul de masaj terapeutic la Discret Salon Titan si sunt foarte multumita. Starea mea de sanatate s-a imbunatatit vizibil. Domnul Reza , o persoana foarte agreabila, ofera servicii de foarte buna calitate. Recomand cu incredere serviciul de masaj oferit de domnul Reza la Discret salon Titan.
Andreea Apostolache
Andreea Apostolache2 ani în urmă
Aparatura de foarte buna calitate și prețurile foarte bune. Personal prompt și calificat. Epilarea cu laser este foarte buna cu un aparat fff bun și cu prețurile cele mai bune din Bucuresti. Recomand!
Mihaela Neata
Mihaela Neata2 ani în urmă
Un salon complet cu tot ce îți trebuie, aparatură ultramodernă, personal supercalificat, atmosfera caldă și primitoare, prieteni adevărați!❤🤗
Gheorghe Constantin
Gheorghe Constantin2 ani în urmă
Un salon cochet cu o ambianta foarte placuta, venim toti membri familiei aici la Cristina coafor, Nicoleta manichiura, Cristiana cosmetica iar Mihaela e o super doamna.
Cristina Constantin
Cristina Constantin2 ani în urmă
Un salon relaxant in care găsești o echipa foarte primitoare! 🥰
Gabriel Iulian Ion
Gabriel Iulian Ion2 ani în urmă
Nu recomand. Am fost cu unul dintre copii mai precis o fetita de 9 ani si am cerut sa o tunda mai scurt la coafor. Dna de la coafor fiind ocupata i-a cerut unui domn frizer banuiesc sa o tunda, am crezut ca se pricepe. A ciuntit-o pe scurt, a trebuit sa ma duc in alta parte sa o retuseze , sa-i refaca tunsoarea. Per total nu mai vreau alta data, nu repecta clientii deloc.
Locații recomandate