/Bucuresti/Coafor

Tribute

Strada Londra 36, București 011764, România

Tribute
Coafor
4.8
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34V+Q7 București, România
+40 749 155 595
tributesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Cioran
Anca Cioran2 ani în urmă
Tribute salon by George Soare este un loc unde răsfățul este ridicat la grad de măiestrie și în care clientul e copleșit de atenție, grija și profesionalism.
Flori Zica 💜🤗, Alexandra 💜🤗, Irina Olteanu Cecilia ❤😘🤗 IMPECABIL! Chiar un "tribute" adus clientului.
Ileana Ciulei
Ileana Ciulei2 ani în urmă
Asa cum am decis, dupa ce mi s-a pensionat coafeza , sa iau toate saloanele de coafura la rând poate, poate, găsesc pe cineva sa ma tundă si sa ma vopseasca si sa-mi si placa, am ajuns si la Tribut. Tunsoarea , desi mi-a luat doar varfurile, deci nu a fost propriu-zis o tunsoare a fost ok, dar la Haze m-a tuns mai bine.Poate va fi mai bine dupa ce va mai crește, este de vazut. Culoarea mi-a placut inițial , erau niste irizari cenusii -argintii cae ma prindeau , dar care au căzut dupa primul spalat, astfel incat cred ca dupa inca 2 spalari voi reveni la galbenul oribil pe care îl am de obicei in cap, după decolorat. Pretul a fost 880 lei cu tot cu un șampon Kerastase.Muzica de fond , neplacuta, ceaiul bun.Fite destule!Nu prea merita sa dai atatia bani,cand ii dai din buzunar, ca sa arăți bine o săptămână.
Mariana dica
Mariana dica4 ani în urmă
Serviciile foarte bune. Consilierea cu dna Flori deasemenea. Insa pretul exagerat de mare. Da, stiu ca am venit la un salon cotat din Bucuresti, insa mult e ....chiar mult...cateva suvite, un spalat si un tuns 395 lei. Poate nu pentru toata lumea inseamna mult, dar mie asa mi s-a parut. Si, probabil, ar trebui sa raman la un salon de cartier...stelutele sunt pentru oameni, nu pentru salon
Anca dontu
Anca dontu6 ani în urmă
Tribute este un salon de lux, exclusivist în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și a profesioniștilor care lucrează aici. Oamenii sunt foarte dedicați meseriei lor, formează o echipă unită, pentru care mai presus de toate se află clientul. Recomand cu caldură locul și serviciile de aici, atât pentru femei cât și pentru bărbați.
Mihaela Nita
Mihaela Nita2 ani în urmă
As da mai mult de 5 stele, daca as putea! Flori mi-a salvat parul dupa o tunsoare gresita, complet inegala si nepotrivita pentru tipul meu de par, facuta la Gett's (poza 1). Nu cred ca exista in Bucuresti un salon asemanator (si am incercat multe alte saloane unde am avut parte de experiente oribile). Aici am fost tratata cu atat de mult profesionalism si respect. Nu pot recomanda suficient acest salon! Cu siguranta voi reveni cu mare placere si fara frica. Am postat 3 poze ca dovada ca mi-au reparat parul (poza 2). Un mare plus este modul in care mi-a aranjat parul: EXCELENT! Niste bucle superbe! (poza 3) Sunt extrem de multumita! Multumesc Flori si Tribute salon!
Raluca S
Raluca S2 ani în urmă
Claudia are mani de aur. Este foarte atenta si blândă cu parul meu nărăvaș. Recomand!
Nicoleta Cerasela
Nicoleta Cerasela2 ani în urmă
Niște oameni profesioniști și super din toate punctele de vedere 😍 Mi au salvat părul și recomand din suflet 😍
A h
A h2 ani în urmă
Nu sunt crema saloanelor. Fac eforturi, personal amabil, preturi mari, rezultat mediocru. Cat am stat acolo nu am vazut nicio coafura sau tunsoare exceptionala. Cred ca ar putea mai mult de atat.
Locații recomandate