/Arad/Coafor

Gentleman's Bar & Barber (Frizerie Bărbați Arad)

Strada Kuncz Aladar 11, Arad 310127, România

Gentleman's Bar & Barber (Frizerie Bărbați Arad)
Coafor
4.8
343 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5899+CM Arad, România
+40 757 105 011
barandbarber.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 11–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Cois Films
Paul Cois Films2 ani în urmă
Cel mai tare Barber Place din Arad. Super atmosfera la baieti.
In plus, exista si un bar, jocuri si un PlayStation unde puteti astepta sau relaxa dupa 👍
Nick C
Nick C2 ani în urmă
Am venit cu ditamai pleata :)) și am plecat super fresh.
Tuns și spălat rapid si de mare măiestrie (20 min).
Sunt foarte mulțumit de servicii și aici voi merge de acum înainte.
Locația e faină.
Recomand!
Genoveva luca
Genoveva luca3 ani în urmă
Un ambient super misto si tineresc,personal foarte amabil ,frizerul foarte priceput ,recomand cu toată increderea acest salon .
Silviu A. Buri-B.
Silviu A. Buri-B.4 ani în urmă
Primiti 2 stele pentru aspectul locatiei, altfel primeati doar 1 stea. Lipseste cu desavarsire customer service. Despre serviciul de tuns in sine, nu pot sa ma pronunt deoarece am plecat: sun, programat in aceeasi zi (pana aici perfect). Ajung cu 5 minute mai devreme, afara erau alti 2 frizeri (probabil), inauntru doar un baiat (frizer), restul scaunelor libere. Isi cere scuze ca s-a aglomerat, eram perfect OK cu asta, nu m-a deranjat sa astept. Dar cand frizerul incepe sa ia o gura de bere, ma uitam la sticla si era goala pe jumate, ma gandeam oare cate o fi baut inainte. OK imi zic, omul e chill (desi, bere la munca, pe bune?!). In timp ce-l spala pe cap pe omu' din-aintea mea, ii suna telefonul, il lasa pe omul ala cu capu-n chiuveta si raspunde la telefon. Nu stiu cat a durat conversatia. Am plecat. Probabil profesional sunteti OK, dar magia ar trebui sa inceapa de cum intra clientul pe usa. Am primit un telefon ulterior prin care mi s-a explicat ca s-a aglomerat colegu' (nimic de genul: scuze, poti sa revii si primesti un spalat gratis, o bere daca tot este garla etc). Spor la treaba.
Catalin budiu
Catalin budiu4 ani în urmă
A fost super fain atat localul,care are o amenajare super si iti creaza o stare de bine sufleteasca dar mai ales Vlad care ca toti baietii de acolo a fost super de treaba si a facut o aranjare de barba super!Pretul pentru serviciile oferite este super bun!Recomand cu cea mai mare incredere!daca aveti nevoie de o tunsoare,o aranjare de barba intr-un mediu placut si relaxant la un pret imbatabil acesta este locul!
Armand Niculescu Faur
Armand Niculescu Faur4 ani în urmă
Locația e unică! Detaliile foarte bine calculate.
Timpul de asteptare este scurt spre 0, iar daca ajungi mai repede poți astepta liniștit la o bere sau la o fifa pe playstation. Cat despre tunsori, băieții sunt profesioniști, iar pentru o barba perfecta, acesta e locul potrivit.
Recomand cu încredere!
Claudiu Gabriel
Claudiu Gabriel2 ani în urmă
Am fost si eu ca sa schimb fosta locatie.Pot sa va spun ca este vorba despre un petsonal primitor,care pune suflet in ceea ce face.
Ca de prima data,ca si prim client,partea de managment si-a facut bine treaba in sensul ca nu a trebuit sa astept nimic.
Pe partea de frizerie raportul pret-calitate sunt remarcabile si merita 5 stele pentru ca pot sa va spun ca nu te iriti nimic la ei,singura frizerie unde se lucreaza foarte calculat.
Felicitari !
Voi mai reveni cu siguranta !
Laszlo Xtreme Gamers Lorand
Laszlo Xtreme Gamers Lorand2 ani în urmă
Servicii de calitate, seriozitate, oamenii au fost super de treaba, locul super decorat, cea mai buna frizerie la care am fost pana acum! Raportul calitate pret excelent, 50 de lei pentru tuns+spalat+aranjat si sunt 100% multumit de tunsoare!
Locații recomandate