/Vaslui/Clinica de chirurgie plastica

SCM Dr. Stoian V.+ Dr. Ungureanu V.

str. Stroe Belloescu nr. 1, bl. M1-4, sc. A, ap. 3, Bârlad 731139, România

SCM Dr. Stoian V.+ Dr. Ungureanu V.
Clinica de chirurgie plastica
2.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6MG9+PR Bârlad, România
+40 235 423 765
clinicastoianungureanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana-Maria Bejenaru
Ana-Maria Bejenaru2 ani în urmă
Doamna doctor pneumolog CRISTINA TODIROAE pune stetoscopul și consultă doar hârtiile, dosarele, nu și pacientul...vorbesc din proprie experiență! Nemaivorbind că, din 20 pacienți care așteptau la cabinetul dumneaei (octombrie 2021), niciunul nu a fost ascultat la plămâni....că doar hârtiile respiră...este suficient!
MARICICA GILEA
MARICICA GILEA2 ani în urmă
O clinica care nu își respectă clienții. Cand ajung la programare spun ca doctorul este plecat. Sa nu mai vorbim de receptionere care în timpul convorbirii discuta cu colega despre x, y,z iar tu ca și client asiști la discuția lor.
Sa mai spun și de atitudinea asistentei care ne-a întors spatele la propriu, în condițiile în care eu am plecat de la serviciu, chemata fiind pentru a onora programarea mai devreme cu 1 ora fata de ora stabilita!
Chiar îmi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa fac o programare la aceasta clinica!
Nu recomand!
Rambo Romica
Rambo Romica2 ani în urmă
Am oferit o stea pentru că nu puteam zero. Am petrecut trei zile la rând la ortopedie pentru ca mai întâi să ia fișele auto, prezumtivi sănătoși, și apoi bolnavii. La sfârșit nu a dat nici un diagnostic. Ar trebui închisă aceasta clinica. Numai bani vor sa câștige iar competenta este zero. M-au pus pe drumuri să fac radiografii, pentru ca să mă trimită la reumatologie, care este rolul ortopedului, să dea trimiteri și atât?
Claudiu Groza
Claudiu Groza5 ani în urmă
Nu recomand, dupa ce mi-a fost anulata de 2 ori programarea intr-un tarziu am reusit sa ajung la doctorul dorit , dupa 2 saptamani am fost sunat sa ma duc sa ridic rezultatul consultatiei ,am ajuns la ghiseu si culmea rezultatul inca nu este gata si deja s-au facut 3 saptamani!! Mult succes daca vreti sa isi bata joc asistentele de voi asa cum isi doresc ele!!!
Sorin Nistor
Sorin Nistor6 ani în urmă
Nu recomand serviciile acestei clinici!!! Am fost programat pe 25 august la un consult, cand am sunat cu o zi inainte pentru a mi se confirma la ce ora sa vin, m-au reprogramat pe 8 SEPTEMBRIE.
Sky Ionutz
Sky Ionutz2 ani în urmă
Cea mai proastă clinica, după părerea mea nu ar merita nici măcar Jumătate de stea.
Cel mai prost oftalmolog Dl. PODARU
Se comporta cu clienți ca și cum am fi niște gunoaie. Pentru dânsul.
Ana Mocanu
Ana Mocanu2 ani în urmă
Stai la coada pentru a intra la programare și in același timp vin persoane care întreabă diferite informații sau își fac programare pe moment. Pacientul cu programare așteaptă ca altii sa își facă programări și sa stea la taclale. Consider ca prioritate au cei cu programări, deoarece o pot pierde dacă întârzie. In plus, stai la rând zeci de minute ca sa ajungi sa ți se spună ca medicul nu poate ajunge, ca urma sa sune, dar “ce bine ca ați venit ca sa nu va mai sun”.
Elena Petrea
Elena Petrea2 ani în urmă
Așteptarea este imensă,iar doamna de la psihiatrie se comporta deosebit de urat cu clientii.Inafara de aceste lucruri m-ai si cere informații despre:"câte clase ai ","când ai venit in țară "!
Nu recomand aceast policlinică!
Locații recomandate