/Vaslui/Clinica de chirurgie plastica

Teoclinik

Bulevardul Ștefan cel Mare, Vaslui 650000, România

Teoclinik
Clinica de chirurgie plastica
2.6
49 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JPFW+C3 Vaslui, România
+40 335 419 006
teoclinik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aburculesei Andreea1 an în urmă
Eu sunt foarte mulțumită,am găsit o doamnă doctor foarte bună. Tot respectul pentru doamna doctor Cordeanu Loredana. Un medic excepțional. Tot respectul.
Iuliana Andreea
Iuliana Andreea2 ani în urmă
Am avut programare pt o serie de analize, era rând și mi s-a părut normal sa aștept, cu toate ca au fost persoane care au mers înaintea mea, am crezut ca merg sa își i-a rezultatele. Azi am mers sa îmi iau și eu rezultatele și am aflat ca trebuie sa stau la un rand de 15-20 persoane, rând care ieșea din incinta clădirii, doar pt a-mi ridica un plic cu rezultatele. Teo clinik, unde va este organizarea, mai ales cu noile cazuri de infectări? Vi se pare normal sa aștepte atat de mult clienții doar pt 1 plic? Repet, nu asteptam pt a mi se lua analize, ci pt rezultate.
Jalnic!
Simona f
Simona f2 ani în urmă
Foarte aglomerat, personal puțin, mai ales sambata. O doamna asistenta foarte vocala(e mai in etate, cu par gri și plinuta), foarte curioasa sa știe ea tot despre toți, vorbește peste medici și își da cu părerea în locul medicului. Mai mult, oferă și info greșite despre preturi consultații. Ar trebui sa existe o politica de confidențialitate, iar aceasta asistenta sa își cunoască fisa postului.
Gina Colea
Gina Colea4 ani în urmă
Nu știu cât costa un papanicolaou. Nu știu in câte zile primesc rezultatul.

Pentru ce mai răspundeți la telefon doamnelor? Eu zic sa va dați demisia și sa va orientați după un job cu mai puține cifre de memorat.
Alexandra Cojocaru
Alexandra Cojocaru7 ani în urmă
Experienta mea la aceasta clinica a fost una foarte proasta. Am fost tratata cu o totala lipsa de respect de catre medic, chiar mi-au fost adresate unele jigniri in mod indirect. Nu s-a purtat deloc diferit fata de un medic din sistemul de stat comunist. In privinta cunostintelor sale medicale inca am dubii, mi-a lasat impresia ca am fost la vraci nu la medic.
Paul Ciprian
Paul Ciprian2 ani în urmă
De 2 ori am fost și mi-am făcut analize de sânge la aceasta clinica și de 2 ori am fost mințit ca le voi primi la timp și nu le-am primit fiind nevoit să-mi amân programările la medic . Personal și servicii de cea mai proasta calitate și când suni sa ceri explicații ți se zice ca nu ii interesează și îți închid telefonul în nas. Evitați nu recomand!!!
Cum Cst
Cum Cst2 ani în urmă
Foarte dezamagita de serviciile lor!!!suni de nenumarate randuri pana reusesti sa prinzi linie libera ca suna mereu ocupat!!cand in sfarsit poti sa vorbesti cu cineva de la receptie iti spun cu nepasare ca nu are loc nici peste 3 saptamani la un anumit doctor ca e prea aglomerat ,eu fiind pacienta doamnei doctor, insarcinata in trimestrul 2 de sarcina.si sa caut un alt doctor pt ecograf ca nu au cu ce ma ajuta ca e aglomerat..Foarte frumos !!!!
Madalina Pavel
Madalina Pavel2 ani în urmă
Oha, am stat de la 9:30 până la 13:40 că să fac o fisa medicala pt permis auto.... Culmea că medicul de la ORL nu a mai apărut. Să vă fie rușine că nu respectați omul, macar spuneți că nu puteți îndeplini cererile pacientului.
Nicăieri nu este că la Vaslui
Bianca Iascu
Bianca Iascu2 ani în urmă
În ciuda anilor si facultății pe care le are in spate, doamna Magdalena Cuzincu medic la medicina internă nu are habar cum sa se comporte cu pacienții, având în vedere faptul că sunt doar o adolescentă in varsta de 18 ani, fiind pentru prima oară în clinica, mi au fost adresate cuvinte precum "ametita", "adormita" si ca nu am ce cauta acolo, specificand ca am fost pentru fișa "scoala auto". Se intelege faptul că este plictisită de ceea ce face, însă nu asa te comporți cu pacienții, care au plătit sa fie acolo. Nu mi s a facut nimic pe degeaba. Rusine modului de a aborda niste copii, care sunt dezorientați si nu stiu ce e de facut. Si in cele din urmă specific faptul că nu sunt nici primul nici ultimul caz.
Locații recomandate