/Vaslui/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Recumed

Bulevardul Traian Nr2, Vaslui 730162, România

Clinica Recumed
Clinica de chirurgie plastica
3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPMH+4G Vaslui, România
+40 335 404 504
recumedclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Bucatariu
Paul Bucatariu2 ani în urmă
Iordache ala de la Alergologie - e cel putin un nesimtit. Vii la programare cu 5 minute mai devreme si apoi astepti inca o ora pentru ca baga pe altii in fata si apoi te mai amana inca o data pentru ca nu a fost in stare sa isi respecte programarile. O mizerie, un nesimtit. Am plecat pentru ca daca asa de trateaza de la inceput inseamna ca asa te trateaza tot timpul. Nu am nevoie de un diagnostic de la un asemenea individ. Daca Recumed tine astfel de insi in clinica atunci nu am nevoie de serviciile lor.
Mihaela
Mihaela2 ani în urmă
Programare la dermatologie respectată, profesionalism din partea doctorului, comunicare și respect. Recomand!
Fuckit Lalala
Fuckit Lalala2 ani în urmă
Pe buna baza ca insfarsit voi fi consultat ma indrept spre recumed unde aflu ca locatia clinicii s-a schimbat chiar daca pe google maps arata aceeasi locatie. Ajung in locatia noua unde se pare ca rezervarea mea este invalida pentru ca nu am fost sunat iar doctorul nu este prezent in ziua respectiva. Le arat email-ul de confirmare si nu stie receptia ce sa-mi zica. Nu recomand
Diana Ignat
Diana Ignat2 ani în urmă
O echipa de profesionisti am fost foarte multumita de serviciile lor .Multumesc inca odata echipei recumed vaslui
Cosmin Manolache
Cosmin Manolache2 ani în urmă
Receptia si personalul sunt jalnice , dupa ce le platesti te trateaza ca pe un gunoi , Dmn de la Radiologie un badaran fara limite , NU RECOMAND
PAUL PAUN
PAUL PAUN2 ani în urmă
Sunt client al Clinicii Recumed din anul 2017 datorita unor medici minunati! Dl Dr. David la care merg anual la consulatii, un medic profesionist si un om dedicat! D na Dr Zaharia - Cardiologie - blandete, siguranta si acuratete in actul medical! Recent la dr Dr Hussein - profesionalism, zambete si o comunicare remarcabila! Laboratorul de analize medicale - analize recoltate ireprosabil de catre asistentul medical din centru. Am comparat cu analizele din Italia si sunt valori asemanatoare, modificate valorile pentru afectiunile de care sufar. Voi merge in continuare la Recumed! Felicitari echipei medicale!
Gogo Pana
Gogo Pana2 ani în urmă
foarte placuta experienta!! medicii au fost foarte draguti la fel si domnul de la intrare care mi a dat toate informatiile necesare!! echipamentele sunt super bune si nu cred ca mai gasesti asa ceva in moldova!!!!
Balan Ciprian
Balan Ciprian7 ani în urmă
- destul de aglomerat
- se sta mult la rand si in picioare
- nu se respectă programarile; am fost programat la ora 8 pt tomograf si am intrat la ora 9
Locații recomandate