/Tulcea/Clinica de chirurgie plastica

Routine Med

Strada Mahmudiei 49-51, Tulcea, România

Routine Med
Clinica de chirurgie plastica
2.8
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RF5+QF Tulcea, România
+40 240 530 751
routinemed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexei
Alexei2 ani în urmă
Suni ca nebunu si nu raspunde nimeni
Vasilache Ionut
Vasilache Ionut2 ani în urmă
Te cheama la o ora si mai stai 50 de minute apoi ca sa intri pentru consultatia respectiva.
Manuela Efimov
Manuela Efimov2 ani în urmă
Mulțumesc frumos domnișoarelor Alina și Alexandra pentru amabilitatea și răbdarea acordată. In ziua de azi puțin mai găsești oameni minunați într-un centru medical. Mulțumesc din suflet și domnului doctor de ortopedie Chamrour Mohine pentru : răbdare, amabilitate și înțelegere, aveți toate respectele mele stimat dom doctor. Un cordial salut
Va recomand cu mare drag serviciile acestei unitate, sunt destul de abili și grijuli. In ziua de azi puține unități prestează astfel de servici cu devotament.
Cristian Moruzov
Cristian Moruzov2 ani în urmă
Oribila experienta cu medicii Dumneavoastra!
Dr. Alexeev Valerii - medic foarte slab. Tariful de 150 de lei nu se justifica, vorbarie multa si nimic legat de diagnosticare. Pacientul in cabinet el sta si vorbeste la telefon zeci de minute, pleaca la baie si uita sa ma vina. Nu il recomand!
Mocanasu Dumitru-Alexandru
Mocanasu Dumitru-Alexandru2 ani în urmă
Imposibile receptionistele, necalificate întrebi ceva ele nu îți răspund sau te iau peste picior, îți închid telefonul în nas și nu mai răspund. Nustiu cine gestionează aceasta clinica sper sa citească și sa ia atitudine. Oameni neserioși acolo numai din cauza acelora din "frontdesk" schimbați oamenii și puneți pe cineva mai competent.
Aurel Gheorghita
Aurel Gheorghita2 ani în urmă
Am mai acumulat un pic de experiența. Azi 27 oct.venind de la oarece zeci de km de tulcea,la cab.de fizioterapie am avut privilegiul sa fiu primul posibil pacient.
Bucuria a fost de scurtă durată,in cabinet intrând cel puțin 3 persoane in fata mea chemate de medic. Chiar m-am si amuzat.Una dintre persoane,chemată de medic s-a uitat lung la mine,știind că a venit in urma mea dar a zbughito in cabinet,lasandu-ma mască.
Mi-am luat pălăria si am plecat!
Vă mulțumesc!
Ciprian Gherase
Ciprian Gherase2 ani în urmă
Dupa ce sotia mi-a facut programare, am mers sa fac un consult de specialitate...... Unde ce sa vezi, toti ridicau din umeri ca dute acolo ca in partea cealalta, ca mai stai pe canapea. Cand intru la medic... "ce ai ma baiatule ca nu mai am loc de pe data de 4! NU CRED CA MERITA SA FIE DESCHISA ACEASTA CLINICA!
Ionut dracu
Ionut dracu2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la telefon.Am sunat la ore diferite ale zilei și în zile diferite. Cum sa îți faci programare, dacă nu ai cu cine comunica?Nu înțeleg logica...
Locații recomandate