/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

Q Clinic

Strada Constantin Brâncuși 117, Cluj-Napoca 400000, România

Q Clinic
Clinica de chirurgie plastica
3.8
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ66+VC Cluj-Napoca, România
+40 721 376 263
q-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anita Van Belzen
Anita Van Belzen2 ani în urmă
Domnul Doctor Avram este un doctor extraordinar de bun, atent si profesionist! Nota 10 pentru dansul si asistentele lui! Am adus-o pe mama mea la el din Deva special!!!!! Suntem super multumite!!!
Adriana Cicea
Adriana Cicea3 ani în urmă
Multe mulțumiri pentru tratați echipei de la Q Clinic si domnului doctor Miclăuș Dan!!!
Nota 10!!!
BTRADING
BTRADING4 ani în urmă
Imi fac programare astept 40 de min dupa care vine o doamna o aud pe tipa de la receptie vorbind cu ea ii vorba despre ceva operatie se baga in fata mea si mie imi spune ca trebuie sa ma reprogrameze asta in ideea in care eu am plecat pentru programare de la munca niste jegosi comunisti mergeti la orice alta clinica bleah
Diana Flueras
Diana Flueras4 ani în urmă
O clinica profesionista, unde ai parte de servicii de calitate! Totul este impecabil , de la angajați la medicul care îți rezolva problemele cu multă răbdare și devotament! Recomand cu încredere!
Diana Vrăjitoarea
Diana Vrăjitoarea5 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile clinicii in 2017, prin dr. Avram. Doream corectarea petelor maro de la nivelul fetei. După ce le-am explicat înainte ca doresc ca soțul meu sa participe la operație si mi se spune ca e in regula, ajungând acolo suntem refuzați pe motiv ca nu e cadru medical. Soțul fiind pilot la SMURD si văzând de toate la viața lui. Trecând peste asta, pot spune ca intervenția a fost un fiasco total, după vindecarea rănilor petele maronii fiind tot acolo. Singurul regret este ca nu am cerut banii înapoi.
Nu recomand aceasta clinica. Nu știu meserie, va iau banii si cam atât!
Sergiu sergiu
Sergiu sergiu5 ani în urmă
buna ziua din pacate nu am avut parte de o experienta placuta la qclinic. mi sa recomandat sa fac interventii cu laser in urma unor cicatrici ,dupa prima interventie totul a fost bine cu rezultate bune apoi la un interval de cateva luni am facut alte 4 interventii la interval de o luna o recomandare gresita deoarece am ramas cu o uscaciune a pielii fetei de care nu mai scap acum. totul e pe banda rulanta iti recomanda interventii multe iti vorbesc doar de bine despre aceste tratamente nu iti spun de efectele secundare in plus e si lipsa de profesionalism nu aveam nevoie de atatea interventi dar am gresit avind incredere in doctor .E pacat sa mergi undeva sa tratezi ceva si sa vi acasa cu ceva mai rau decit ce ai avut .Nu recomand nimanui sa faca ce am facut eu mare grija .
Emil Cozan
Emil Cozan6 ani în urmă
Lipsa de profesionalism la urologie! Am fost consultat, medicu zadeh ma trimis la un set de analize si secretie uretrala. Am umblat la doua laboratoare si o clinica si imi ziceau ca medicu care ma consultat el trebuie sa faca secretia uretrala.am fost inapoi sa cer explicatii la receptie si fetele se uitau una la alta.a zis ca ei nu au asistente sa recolteze asa ceva.nu au fost in stare sa faca o secretie uretrala! Rezultat? 200 lei aruncati pe un consult fara rezultat!
Florica Pop
Florica Pop2 ani în urmă
Dr.Avram este un profesionist si clinica e dotata cu aparatura performanta. Recomand!
Locații recomandate