/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr Adrian Alexandru

Bulevardul Mircea Eliade 36, București 012011, România

Dr Adrian Alexandru
Clinica de chirurgie plastica
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39V+6M București, România
+40 723 515 066
dradrianalexandru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Manutiu
Elena Manutiu4 ani în urmă
Întotdeauna am văzut chirurgia estetică ca pe ceva nu tocmai bun. Până când prietena mea cea mai bună și-a făcut augmentară mamară la Dr. Adrian Alexandru. Ea mi-a spus cât de profesionist este și cât de bine decurg intervențiile estetice. Concluzia este că mi-am făcut și eu augmentare mamară, totul a decurs perfect, iar apoi am revenit și eu și prietena mea la Dr. Alexandru pentru rinoplastie și lifting facial. Dacă veți spune că e prea mult, nimic nu e prea mult când rezultatul e la superlativ.
Iulia Somoila
Iulia Somoila4 ani în urmă
Întreaga intervenție estetică a fost o încântare pentru mine: Dr. Alexandru mi-a explicat, cu detalii deosebite, importanța dimensiunii implantului mamar pentru o potrivire perfectă cu corpul meu, personalul său post operator și echipa chirurgicală m-au făcut să mă simt ca o prințesă! Recomand cu mare drag pe Dr. Alexandru oricărei persoane care caută operația estetică perfectă!
Madalina Casvan
Madalina Casvan4 ani în urmă
Când mă uit în oglindă spun „Wow !”. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi apelat la chirurgia estetică? Nu știu, știu doar că acum am cel mai frumos zâmbet din lume, datorat celei mai eficiente intervenții, în urma căreia mi-a dispărut o cicatrice deranjantă din dreptul gurii. Gata, s-a dus, nu mai e! Dr.Alexandru you are the best!
Renate Ghitiu
Renate Ghitiu4 ani în urmă
Am avut parte de o procedură chirurgicală făcută cu precizie - și nu a fost ușor, deoarece nu oricine vrea să aibă dintr-un nas urât și borcănat, unul frumos. Mulțumesc doctorului Adrian Alexandru că m-a suportat și mi-a explicat, clar, cum anume va arăta nasul meu la finalul intervenției. Totul a constituit pentru mine o experiență plăcută și fără stres. Și da, am obținut nasul pe care mi-l doream! Mii de mulțumiri!
Cris Manole
Cris Manole4 ani în urmă
Nu am mai avut niciodată o operație estetică până acum, când am trăit cu adevărat o experiență uimitoare: fără frică, fără durere, cu rezultatul estetic pe care mi-l doream de multă vreme, dar nu găsisem omul potrivit care să mă “repare” . Aș dori să îi încurajez pe toți cei care doresc să apeleze la chirurgia estetică să vină la Dr. Alexandru, deoarece pot primi sfaturi neprețuite, pot avea exact ce își doresc și își pot schimba viața! Mulțumesc domnule doctor!"
Maria Furieru
Maria Furieru4 ani în urmă
Dr. Alexandru mi-a dat încrederea să merg în sfârșit cu spatele drept, pentru a mi se vedea frumusețea sânilor. După ce mi s-a efectuat lifting mamar m-am simțit în al nouălea cer și nimic nu poate înlocui acest sentiment. Nu m-am simțit niciodată mai bine în viața mea! Aceasta a fost o experiență de schimbare a vieții.
Irina Wagner
Irina Wagner2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. M-am simtit mereu pe maini bune si in siguranta desi am apelat la proceduri minim invazive cum ar fi PRP, mezoterapie si tratament aquagold. Rezultatele au aparut imediat. Dr.Alexandru este un adevarat profesionist caruia nu-i lipsesc empatia si caldura, atat de necesare intr-un act medical. Recomand!
Roxana Voicu
Roxana Voicu2 ani în urmă
Sunt foarte entuziasmata de profesionalismul de care da dovada de fiecare data cand ii trec pragul clinicii.
Sunt extrem de multumita de toate serviciile.
Cat eyes-ul este de vis,buzele nu mai zic si multe alte servicii pe care mi le-am facut la dumnealui...🙏🏽🤗❤️💚
Locații recomandate