/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Calea Plevnei 134, București 010825, România

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”
Clinica de chirurgie plastica
3.5
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RF+X4 București, România
+40 21 319 3051
scumc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Etre
Etre2 ani în urmă
Ca si avertisment pentru alte persoane, sa verificati daca pe concediul medical figureaza unitatea emitenta.
Chiar daca nu se mai pune stampila, macar trebuie trecut numele unitatii emitente.
FrateleRobert
FrateleRobert2 ani în urmă
In acest spital am avut contact cu doi medici. Domnul doctor Serban de pe sectia de dermatologie si domnul doctor Gavrila de la cabinetul de gastroenterologie din ambulatoriul spitalului. In primul rand, domnul Serban este un om de nota 10, raspunde calm la orice nelamurire ai avea si pot spune ca sunt multumit de tratamentul oferit pentru acneea mea chistica. In ceea ce priveste domnul Gavrila, pentru un prim contact mi se pare un om profesionist si serios.
In ceea ce priveste conditiile din spital, in special pe sectia de dermatologie, este un haos. Cand faci o programare nu conteaza la ce ora ajungi pentru ca nu se tine cont, e important sa vii devreme ca sa fii sigur ca intri repede. Nu exista un cabinet pentru fiecare medic (inca o data, in sectia de dermatologie), acolo conteaza doar ce camera se gaseste libera :)) In schimb ambulatoriul, care am inteles ca este cladirea renovata, totul este ok, este curatenie si ordine.
Cum a spus cineva mai jos, este problema si cu cozile de la intrare. Sunt zile in care este gol la poarta, dar zile in care stai 20 de minute pana intri la postul de comanda.
Deci, pot spune ca daca treceti peste aspectele de organizare, pentru doctorii din spital merita sa mergeti aici.
Razvan Badea
Razvan Badea2 ani în urmă
Am stat la urgente de la 15:00 pana la 5 dimineața a doua zi, nu a durat cumulat 1h 30 de minute analizelele pe care mi le-au facut, dar au preferat sa mi zica " nu au ieșit analizele" o radiografie și mi-au luat sânge de 3 ori, aveam febra de 5 zile și nu au găsit nimic, la final medicul m-a întrebat ce tratament vreau sa îmi dea, dacă știam ce tratament îmi trebuie ma duceam singur la farmacie,nu mai pierdeam timpul acolo. Apoi mi-a spus "sa vii și tu mai devreme ca, colegii mei nu prea au chef noaptea și nici eu ca sunt de 6 ore aici" eu eram de 15 ore acolo, dacă știam mai bine ma lipseam, m-am dus a doua zi la medicul de familie mi-a dat tratament și mi-a trecut în 2 zile, deja începusem eu un tratament cu antibiotic și doar am continuat. Când a văzut ca nu poate sa îmi pună un diagnostic, mi-a trecut suspect de covid, având test pcr făcut cu o zi înainte, mi-au mai făcut și ei un test pcr și am plecat acasă, și acesta ieșit negativ, doctorul ar fi vrut sa aștept acolo la spital rezultatul, zicându-mi ca durează cel puțin 4 ore. Mi-a fost mai rău când am plecat decât cand am venit, mi au făcut și ei un paracetamol sa zic ca mi-au făcut ceva. Apoi a ieșit cu mine pe hol așteptând probabil sa ii dau ceva, singurl vinovat sunt eu ca am stat atâta timp acolo. Sa nu mai zic de asistente, noroc meu ca mi-au pus branula o asistenta din tura de zi, păreau mai pregătiți și răbdători, dar când s-au schimbat turele am văzut 2 asistente ieșind la fumat de cel puțin 10 ori, nu făceau decât sa se plimbe de colo colo. Când au scos branula altui pacient a apucat de leucoplastul cu care era prinsa și a tras în sus cu forța, oribil
Constantin Huc
Constantin Huc2 ani în urmă
Buna ziua stimati posibili cititori ai recenziei mele.
Stelele oferite sunt numai si numai pentru cadrul medical despre care voi vorbi in cele ce urmeaza.
Am fost internat la sectia neurochirurgie in vederea efectuarii unei operatii de hernie de disc.Trec peste "micile neajunsuri gen infectare cu covit, absenta aproape totala a comunicarii de catre personal a stadiului meu de sanatate, vizita de complezenta a unei d-ne/d-re dr. infectioniste care cred ca facea figuratie pe acolo pentru ca pana la externare nu am mai auzit de ea (ce rost a mai avut acea consultare )etc. In acesta recenzie vreau sa semnalez , in principal, existenta unui cadru medical pe sectia de neurochirurgie, care de departe este O PROFESIONISTA DESAVARSITA.D-na LAURA, caci despre dansa este vorba este un cadru medical nascuta sa lucreze cu bolnavii.Gasesti la dumneaei intelegere, sfaturile si recomandarile cele mai bune, aplicarea tratamentelor la timp si cu profesionalism dar in primul rand gasesti acea EMPATIE care din pacate lipseste la foarte multe cadre care activeaza pe acea sectie.Ii transmit mii de multumiri, multa sanatate si putere de munca.Imi doresc ca macar unul din "sefii" directi sa remarce cele spuse de mine si sa o ridice pe treapta ierarhica pe care o merita..Inchei cu o sintagma "Oameni care sfintesc locul" valabila in cazul d-nei Laura.
Alin Gabriel Toma
Alin Gabriel Toma2 ani în urmă
O mizerie de spital, cel putin pe partea de Urgenta.
Am venit cu prietena mea la urgenta cu o colica renala, fiind singurul spital de urgenta cu sectie de urologie. Si cu dureri insuportabile nici o pastila nu au putut sa ii dea sa o mai lase pana o consulta un medic. SE UITAU LA EA SI DADEAU DIN UMERI CA E AGLOMERAT!!!
Adrian Marian Badea
Adrian Marian Badea2 ani în urmă
Am avut programare, nu am fost primit, doctorii și asistentele plecau cu mult înaintea terminarii programului. Am preferat gastroenterologia și cardiologia sa le fac la privat, am stabilit de 2 ori schimbarea dătii programării, am fost amânat până îmi expira trimiterea. Foarte neserioși.
Daveriu Alina
Daveriu Alina2 ani în urmă
Bună ziua. Am fost astăzi acolo ptr o consultație la ortopedie la un doctor fiindu mi recomandat de cineva. Nu am știut ca trebuia făcută programarea on-line.
Întrebarea este cât poate sa dureze confirmarea prin e-mail?
Vă rog frumos.. Mulțumesc anticipat

Bună ziua din nou. Am urmat toți pașii ptr programarea on-line. Puteti sa mi spuneți ce am greșit?
Sandi8ful
Sandi8ful2 ani în urmă
Buna seara Cu ocaziea -ZILEI MONDIALE A LUPTEI INPOTRIVA CANCERULUI-vreau sa multumesc tuturor cadrelor medicale care mau ajutat-am fost bolnav de -CANCER-mau vindecat-multumesc in mod deosebit di Dr MADAN si echipei sale-un pensionar din GALATI-
Locații recomandate