/Brasov/Clinica de chirurgie plastica

Skin Laser Clinic - Clinica de Dermatologie Estetica Brasov

Strada Avram Iancu 122, Brașov 500068, România

Skin Laser Clinic - Clinica de Dermatologie Estetica Brasov
Clinica de chirurgie plastica
4.4
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH7M+Q2 Brașov, România
+40 727 474 474
skinlaserclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marii Lupu
Marii Lupu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere reprezinta standardul inalt in estetica medicala. Sunt infinit recunoascatoare pentru profesionalismul doamnei doctor Decean si a intregii echipe Skin Laser Clinic. Nu urmez un tratament intocmai usor, dar raman placut surpinsa de fiecare data cand merg in clinica. Recomand cu drag !
Adina Anton
Adina Anton2 ani în urmă
Clinica mea favorita din Brasov cu servicii unice si de cea mai inalta calitate. Am avut nevoie sa imi scot o cicatrice si am primit toate indicatiile necesare pentru a alege cel mai bun tratament pentru mine.
Georgiana p.
Georgiana p.2 ani în urmă
am fost la un consult si din cauza felului deficitar de a interactiona am renuntat sa ma duc sa fac procedura pe care voiam sa o fac. poate ca este o clinica buna dpdv aparatura si proceduri dar oamenii de acolo te fac sa nu te mai duci a doua oara.
Romina
Romina2 ani în urmă
Este o clinica modernă, cu aparate de ultima generație, insa personalul de la receptie lasa de dorit. Nu au soft skills, vorbesc pe ton răstit daca cumva ai intrebari sau nelămuriri din pdv plati; intra in continuu in cabinetul medicului, desi nu este chemat.

De asemenea organizarea programărilor este extrem de nefericita. Ai sansa sa fii sunat in ziua precedenta programării sau aceeasi zi de cel putin 2 ori pt a muta.
Maria Mureșan
Maria Mureșan4 ani în urmă
Super tratamentul hydrabeauty pentru față!
Lorena is the best!😍
Diana Dianna
Diana Dianna2 ani în urmă
O clinică primitoare și curată, cu aparate de ultimă generație, cu o reclamă foarte bine făcută. În cazul meu din păcate, au fost 2500 lei cheltuiți absolut degeaba. Personalul este amabil, însă scuzele nu mă ajută cu nimic atunci când sunt nevoită să aștept cel puțin 30 minute după ora programării. După acest timp prelungit de așteptare, medicul este grăbit în momentul efectuării tratamentelor.
Zaiceanu Denisa
Zaiceanu Denisa2 ani în urmă
Nu stiu de calitatea tuturor serviciilor dar tratamentul de cosmetica hydrabeauty care pe site scrie ca dureaza 45-60min, la mine a durat 25-30 min se grabeau fetele sa plece acasa dupa ce m-au tot contactat daca pot veni mai repede, au asteptat intre o programare anterioara si a mea. A fost un fel bâz bâz cu un vacum, mi au pus o masca tip servetel si gata, 250lei. Dupa o zi mi au aparut coşulete pe ten.
Cremene Teodora Diana
Cremene Teodora Diana2 ani în urmă
Cea mai moderna clinica dermatologica din Brasov. 🔝Aparatura de ultima generatie, medici specialisti si personal prietenos. Recomand cu incredere ✅
Locații recomandate