/Brasov/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Medicover Brasov

Strada Școlii 8, Brașov 500059, România

Clinica Medicover Brasov
Clinica de chirurgie plastica
2.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4P+X5 Brașov, România
+40 268 320 588
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Condrea
Cristian Condrea2 ani în urmă
Doamna Dr Frincu Madalina stie foarte bine sa trateze orice afectiune dermatologice,loc curat si personal amabil!
F Loredana
F Loredana2 ani în urmă
Obișnuiesc sa anuleze programarile pe motivul unei "operații urgente".
Florin Nastase
Florin Nastase2 ani în urmă
Nu respecta programările, aveam programare la medicina muncii la ora 9:00, este 9:40 si încă așteptăm la coada. Felicitări clinicii private Medicover
Cristy andrei
Cristy andrei2 ani în urmă
Ar trebui nici o stea pentru ce mi-a facut domnu doctor orl Negoita Eugen Constantin.M-am programat la domnu doctor cu dureri de ureche si cu urechea dreapta infundata, domnu doctor a trecut direct la spalaturi pt ca e foarte simplu de luat banii,desi aveam spalaturi facute de medicul de familie,neinvestigand timpanu si tot ce era pe el.Mi-a facut spalaturi mi-a pus niste nidoflor pe un betisor si gata cateva sute de lei.Avand aceleasi dureri am mers la spitalul din Zarnesti unde o doamna doctor de nota 10,investigand atent urechea ,a descoperit o ciuperca care mi-a macinat timpanul si care putea sa dea in ceva mult mai grav.acum sunt in recuperare cu niste solutii pentru refacerea timpanului si aud foarte bine.Asta este experienta la domnu doctor Negoita.Plus ca ma chemat la medlife sa platesc din nou consultatia pt a imi pune nidoflor cu 50 de lei tratamentul care in farmacie e 20 de lei tot flaconul.Asta este tratamentul la privat in Romania ,toate astea costand cateva sute de lei.
Andrei Lupu
Andrei Lupu2 ani în urmă
Am avut câteva programări la medic generalist (doamna Negrea) și dermatologie (doamna Frincu). Doamnele au fost extrem de amabile și punctuale.
Monela Soporean
Monela Soporean3 ani în urmă
Doamna Dr. Ramona Veronica Costea, este un medic deosebit!
Daca iti doresti sa ai parte de o consultatie minutioasa si de un tratament pe masura, recomand cu toata increderea!

Domnul Dr. Radu Gologan, a dat dovada de un profesionalism cum rar mai intalnesti, iar vibe-ul pozitiv se simte de cum intri pe usa cabinetului.

Doamna Dr Zenovia-Vasilica Ciuclu, recomand cu caldura!

Si nu in ultimul rand la receptie, este o doamna ( imi pare rau ca nu am retinut cum se numeste), tot timpul este amabila si desi purtam masti in contextul actual, iti poti da seama cu usurinta ca este mereu cu zambetul pe buze!
Razvan Prunea ActiveHolidaysRo
Razvan Prunea ActiveHolidaysRo2 ani în urmă
Cu toate ca Analizele au fost PROGRAMATE pentru un grup de sportivi, cu lista cu nume și cnp, tot a durat 10min de persoana sa fie inregistrat pentru recoltare. Veniti cu multa rabdare, am fost surpins de lipsa de organizare a fluxului de pacienti, ne-am inghesuit 60min la ghiseu sa ne inregistram (acte ce puteau fi facute din timp), cand recoltarile au durat doar 10min.
Rodica Paun
Rodica Paun2 ani în urmă
Buna ziua!
Am sunat pentru o colonoscopie si persoana de la telefon spunea ca nu are in lista o astfel de investigatie. Pana la urma am reusit sa ma programez, dar dupa cele citite am mari emotii. As putea sti daca ma suna cineva sa- mi explice cum sa ma pregatesc si cu cate zile inainte voi fi informata? Voi reveni dupa investigatie.
Multumesc pentru un eventual raspuns!
Locații recomandate