/Teleorman/Cinema

Casa de Cultură Alexandria

Strada Confederaţiei, Alexandria, România

Casa de Cultură Alexandria
Cinema
3.9
439 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X89H+WR Alexandria, România
alexandria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dracea Stelian
Dracea Stelian4 ani în urmă
Pe afara nu arata bine deloc, pe alocuri pereții prezintă urme de degradare avansată, iar pe acoperiș ici colo cate un copacel, semn al deplasării si neputinței de a avea grijă de o clădire in care se desfășoară activități culturale. De altfel reflectă cu fidelitate imaginea culturii din tara noastra.
Tale Valeriu
Tale Valeriu4 ani în urmă
Mașini de epocă!
MIHAELA-RODICA Radulescu
MIHAELA-RODICA Radulescu5 ani în urmă
Este in paragină.Sala cu scaune rupte,scena cu găuri ,nu vin spectacole aici.Nu se vrea cultura. Din cauza primarului si consilierilor PSD.Mai demult era o cârciumă in interiorul locației! Păcat cum se distruge cultura in Teleorman!
Lenuta Ivan
Lenuta Ivan5 ani în urmă
Pacat de constructie, se degradeaza pe zi ce trece ! Probabil datorita chiriilor foarte mari, face ca locatia dinspre centru, cat si fosta discoteca sa se darame singure !!!
Marcel64able
Marcel64able5 ani în urmă
Casa de cultura ,ar trebui sa fie amenajata , mult mai bine , doar este un loc unde oamenii se pot simti bine , toaletele sunt murdare etc. Cam lasa de dorit.
Barbu Aurelia
Barbu Aurelia5 ani în urmă
Îmi place sa vin aici întotdeauna! De sărbători, în special e foarte drăguț! Aici au loc diverse manifestări culturale, la care participa cetățenii orasului! Iubesc orașul meu! 🤗
Azinu poatemaine
Azinu poatemaine5 ani în urmă
Nu mai este ce era odinioară. Loc de întâlnire pentru toți cocalarii cu manele în blană, loc de spart semințe și băut bere.
Razvan Marinescu
Razvan Marinescu7 ani în urmă
Cinematograful 3D disponibil in sediul Casei de Cultura dispune de sonorizare buna, imagine buna din orice pozitie, poate ca ar trebui amenajat si un magazin cu sucuri, popcorn, etc.
Locații recomandate