/Harghita/Cinema

Cheile Bicazului

DN12C, România

Cheile Bicazului
Cinema
4.8
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RR57+PP Lacu Roșu, România
cheilebicazului-hasmas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 5–10
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Aia mik si faina (Sugubeatza)
Aia mik si faina (Sugubeatza)2 ani în urmă
Cred ca aceste Chei sunt cel mai frumos lucru vazut vreodata de mine. Spectaculos si spectacular, iti taie rasuflarea. Am dat trei ture de chei ca sa zic asa ca sa vad pe indelete aceste minunatii naturale. Nici nu am cuvinte sa spun cat de mult m-au impresionat si cucerit aceste forme de relief. As vrea sa mai revin cat mai repede.
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Un loc mirific străbătut de apă care serpuieste printre stîncile impunătoare un drum minunat dar păcat că nu prea este întreținut suficient iar de fiecare dată cînd am străbătut aceste chei ale bicazului am rămas impresionat de frumusețea și farmecul lor sălbatic dar le stîrnește farmecul sutele de tarabe care tronează de o parte și alta a drumului .
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Un loc deosebit ce merită vizitat și admirat îndelung. Nu prea există posibilitatea de a opri și de a străbate acest drum la pas din cauza numărului mare de mașini din anumite momente ale zilei, însă peisajul este unul de basm.
Pompiliu
Pompiliu2 ani în urmă
Cele mai spectaculoase chei ale unui rău din România pe lângă care trece și un drum.. O zona superba, chiar dacă în parcări predomina chinezăriile asa zis obiecte de artizanat.. Mai puțin locale...
Andreea Tau
Andreea Tau2 ani în urmă
O experiență minunată. Chiar dacă e dificil de găsit un loc de parcare și nu există toalete publice, plimbarea merită orice efort. E splendidă natura. Am coborât la râu ca să admirăm priveliștea fără alte persoane și mașini în cadru. Apa e rece, dar foarte curată. Am intrat desculță în ea, pe alocuri e mai adâncă decât pare. Aveți numeroase opțiuni la dispoziție dacă intenționați să achiziționați suveniruri.
Dani
Dani2 ani în urmă
Zona superba ce leaga judetele Harghita de Neamt si trec prin muntii Hasmas.Sosea superba prin chei in cateva locuri destul de ingusta (poate trece doar o masina.De recomandat cand nu e foarte aglomerat,altfel se sta bara la bara.Locuri de parcare mai greu.
Ioana Zazloti
Ioana Zazloti2 ani în urmă
Ce-or căuta tarabele acolo, n-am să înțeleg niciodată! La o toaletă, două, ferească Dumnezeu să se gândească cineva! Miroase a wc după tonete, de-ți vine să vomiți! Ca să nu mai spun cât este de periculos să admiri Cheile Bicazului făcând slalom printre mașini, într-un spațiu îngustat suplimentar de niște tarabe care vând flecuștețe pe care le poți găsi oriunde în țara asta! Păcat de frumusețea și maiestuozitatea locului.
Mai e mult până departe! 😥
Adrian Radu
Adrian Radu2 ani în urmă
A fost foarte frumos. Am fost de mai multe ori, dar tot timpul revăd cu plăcere, ca și cum as vedea prima oara. 😊
Locații recomandate