/Harghita/Cinema

Salina Praid

Strada Minei 44, Praid 537240, România

Salina Praid
Cinema
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H42C+86 Praid, România
+40 266 240 200
salinapraid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Gabriel Pană
Gabriel Pană2 ani în urmă
Foarte frumos, mi-a prins bine această vizită la salină, este amenajată în așa fel încât să îți poți umple timpul cu diverse activități, mâncarea la restaurant este foarte gustoasă, recomand!
Melniciuc Gabriel
Melniciuc Gabriel2 ani în urmă
Salina este superba și merita vizitată. In interior exista un loc de joaca pentru copii și mai multe cafenele unde se poate servi un ceai cald. Temperatura este constanta : in jur de 15 grade.
Un minus : in contextul Covid am fost dezamăgit sa descopăr ca nu au suplimentat numărul de autobuze și nu sunt atenți la aglomerația din acestea . Din potriva - eram încurajați de angajatul salini sa ne înghesuim : “ urcati , sigur mai sunt 3 locuri la mijloc”
Dinu Daniel
Dinu Daniel2 ani în urmă
Un loc superb ,care merita vizitat ce puțin o data în viata..Chiar dacă nu est in sezon ai o varietate de activități de făcut în salina : ping pong (daca vii tu cu totul necesar ),badminton,jocuri VR, loc de joaca ptr copii , traseuri în adventura Park si pentru tineret și pentru adulți care se termin cu 3 tiroliane .Spre iesire este si o vinoteca cu preturi acceptabile chiar mici pot spune la vin. Este si un locaș de cult in salina,unde se tin slujbe . La Salina se ajunge foarte usor din drumul national,nu ai cum sa ratezi casa de bilete. Dupa ce achiziționezi biletul astepti sa vina un autobuz sa te ducă in Salina (drum de maxim 5 minute) dar acesta vine din 30 in 30 minute (in sezon posibil sa vina mai repede)Atentie in biletul de întrare de 35 lei ,nu sunt incluse anumite activități care sunt contra cost si la plătiți
Adriana Trincu
Adriana Trincu2 ani în urmă
Salina e super,însă trebuie să vă pregătiți la puțin efort,se coboară cu autobuzul,apropo,2 adulți=70 RON intrarea plus 10 RON parcarea,cam scump,maxim 25 aș fi zis dar asta e,și mai sunt câteva zeci de scări de coborât și urcat! 😁
Sebastian Tamas
Sebastian Tamas2 ani în urmă
Sunt spatii de joaca pt copii, începând de la bebeluși pana la copii de 10-12 ani . ( tobogan gonflabil, tiroidiana, loc pt cățărare și echilibru, multe mese de ping pong , leagăne, balansoare)
Catalin Apostolescu
Catalin Apostolescu2 ani în urmă
Salina este foarte bine amenajată cu multe băncuțe, leagăne, locuri de joacă pentru copii, spații pentru ping pong, spațiu bowling, Internet și semnal telefonie mobilă, wc, locuri pentru luat masa, capelă, etc. Accesul se face cu autobuzul, apoi se coboară pe scări până în salină.
Andreea Tau
Andreea Tau2 ani în urmă
Am rămas profund impresionată de complexitatea salinei. Există numeroase activități de petrecere a timpului în cadrul ei, astfel cei care vin pentru tratament nu se vor plictisi, cu siguranță. Diverse exponate sunt afișate în sălile salinei. Am rămas plăcut surprinsă de faptul că există o capelă. Parcul de distracții pentru copii este genial, îi îndeamnă pe cei mici la aventură. Anumite detalii în designul salinei fac diferența și dezvăluie grijă și atenția celor care administrează acest loc.
Se oferă reducere pentru studenți! (25 de lei in loc de 35)

Punte slabe: Autobuzul cu care se ajunge în salină nu este prea îngrijit, mirosul e neplăcut. Regulile de purtare a măștii nu sunt tocmai stricte: dacă vrei să respecți- bine, dacă nu - tot bine.
Gheorghevici Teodor
Gheorghevici Teodor2 ani în urmă
Pentru 35 Ron, beneficiezi de: racoare -15,6°C, spațiu suficient și multiple moduri de a petrece timpul (tenis de masa, badminton, parc de aventura, muzeu). Ideal pentru a te adăposti de arșița verii, a face terapie inhalatorie cu aer bogat ionizat, a petrece timpul liber cu întreaga familie.
Locații recomandate