/Gorj/Cinema

Cinema Sergiu Nicolaescu

Strada Siretului 8, Târgu Jiu 210215, România

Cinema Sergiu Nicolaescu
Cinema
4.6
325 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27PC+J5 Târgu Jiu, România
+40 253 228 031
cinemasergiunicolaescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu Popescu
Sergiu Popescu2 ani în urmă
Nu returnează banii pe bilete pe motiv că au fost scanate deja, deși nu te primesc fără vaccin. Jalnic
Isabela Kim
Isabela Kim4 ani în urmă
Singurul cinematograf ramas functional in Targu Jiu, dar si in tot Gorjul. Afost renovat din temelii, si a primit numele marelui actor si regizor Sergiu Nicolaescu care sa nascut chiar in acest oras. De altfel marele star de cinema a fost prezent la inaugurarea noului cinematograf.
X Cristi
X Cristi4 ani în urmă
Nu merită nici măcar o stea. Din păcate pentru oraşul Târgu Jiu cel mai mare cinematograf care ar fi trebuit să ducă mai departe şi să promoveze cea de-a 7-a artă a dat rateu cu avanpremiera mult aşteptată a filmului Star Wars. Din motive tehnice??? nu au mai avut loc, bineînțeles am primit nişte scuze anemice şi banii pe bilete, dar asta nu rezolvă credibilitatea şi seriozitatea cinematografului. Şi aşa a mai pierdut din spectatorii devotați. Adio Cinema!
Robert Brindus
Robert Brindus5 ani în urmă
Locație clasica românească , pentru nostalgici. Calitatea video este similară cu a cinema-ului de la mall (de 3 ori mai scump) , calitatea audio relativ inferioara , și mai țin și volumul încet pentru o sala enorma cum e respectiva. Dar repet , preturi cum ar trebui sa fie la cinema (10 lei biletul) , nu 25 ca la mall , iar produse de tip snack au câteva , de exemplu popcorn ca cel de la magazin , dar și la aproape acelasi preț. Totul depinde de obiectiv. Dacă ieși la întâlnire și vrei sa ii arati cat îți permiți , te duci la mall și dai 100 de lei pe 2 bilete , 2 sucuri și 2 cutii de popcorn , sau 35 de lei aici pe exact aceleași lucruri
Stigi. 01
Stigi. 015 ani în urmă
Un cinema linistit si ft ieftin fata de cinema city unde un film depasaste 18 lei.. aici 15 lei nu depaseste un film 3d si 10 lei un film 2d.
Dar ce sa vezi miercurea filmele sunt reduse (2d=7lei) (3d=10)
Nu-i genial sa nu mai spun ca te lasa cu mancarea ta de afara de oriunde si cu oala cu ciorba😂 fata de cinema city unde te lasa doar cu mancarea de la ei!
Respect pt oamemii de acolo!!
Raluca Trinca
Raluca Trinca5 ani în urmă
Actualul Cinema Sergiu Nicolaescu, fostul Victoria, deși inca are un aspect..retro, este clar renovat. Recomand prin poziția centrală și prin faptul că prețul biletelor e jumătate față de cele la cinematograful din mall. Iarna insa recomand îmbrăcăminte mai groasa. E cam frig in sala.
BogdanG G
BogdanG G5 ani în urmă
Nu merg prea des dar per total este ok ,Preturi destul de ok , si calitatea filmelor este foarte buna
Dragos klemmen
Dragos klemmen6 ani în urmă
Pot spune că îmi place mai mult aici decât la Cinema City. Preturi bune, fără lumini albastre care să mă deranjeze ... Oamenii sunt foarte primitori, dar în ultima perioadă nu am mai prins loc la "lojă" 😡.
Locații recomandate